TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Stupid Deaths társasjáték - Piatnik

Stupid Deaths társasjáték - Piatnik

Stupid Deaths társasjáték - Piatnik

Tartalma:
– 200 Stupid Deaths kvízkártya
– 1 játéktábla
– 1 kaszás talpakkal
– 6 játékfigura
– 6 „extraélet“ zseton
– 12 tippkártya, 6x igaz és 6x hamis
– 1 játékszabály

Játékosok száma 2–6 fő
Játékidő kb. 30 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 940 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Stupid Deaths társasjáték egy olyan morbid kvízjáték, amely elképesztő halált okozó eseményekről szól. A játékban az évszázadok során előforduló és néha abszurd haláleseteken alapuló történeteket kell megfejteni, és megállapítani, hogy valóban megtörténtek-e vagy csak kitaláltak. A játék izgalmasan ötvözi a fekete humort és a morbid történeteket, és garantálja a szórakozást minden játékos számára.

A játékot hat fővel lehet játszani, és ajánlott korosztály 14 éves kortól. A játékidő általában 45-60 perc, ami tökéletes időtartam ahhoz, hogy egy jó hangulatú játékot játszani a barátokkal vagy a családdal.

A játékban 1 játéktábla, 1 kaszás, 6 játékfigura, 6 "extraélet" zseton, 12 tippkártya (6 igaz és 6 hamis) és 1 játékszabály található. Az egyedi és izgalmas játéktábla, valamint a kaszás és a játékfigurák nagyon jól kiegészítik egymást, és elősegítik a játék élményét.

A Stupid Deaths társasjáték számos elismerést kapott a világ számos táján, és sokan szerintük ez az egyik legjobb kvízjáték az utóbbi években. A játék elnyerte a Golden Ace díjat Oroszországban, a Board Game of the Year 2020 díjat Spanyolországban, és a Best Family Game díjat Németországban.

Ha szeretnél egy egyedi és izgalmas játékot játszani, amely tele van fekete humorral és morbid történetekkel, akkor a Stupid Deaths társasjáték a tökéletes választás. Ne habozz tovább, vásárold meg még ma, és élvezd a játék élményét barátaiddal és családoddal!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890804595
Cikkszám
102528

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek