TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjáték

Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjáték

Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjáték

A Polgárháborúban is használt ARC-170 vadászgépek egyik legjobb tulajdonsága a meglepően hatékony tűzerő, és éppen ezért használja őket még mindig az Ellenállás. Elavultnak tűnhetnek, de egy-egy jól előkészített támadással komoly veszélyt jelenthetnek az Első Rend csapataira! A doboz tartalmaz új fejlesztéskártyákat és pilótákat is, többek közt Shara Beyt. A kiegészítő önmagában nem, csak a Star Wars X-Wing terepasztalos stratégiai társasjátékkal együtt játszható. A(z) Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 180 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjáték egy igazi kihívást jelent minden rajongónak, aki szereti az akció, stratégia és sci-fi kombinációját. A játék célja, hogy a játékosok megvédjék az Ellenállás ARC-170 vadászgépeivel a galaxist az Első Rend támadásaitól. A kiegészítő tartalmaz új fejlesztéskártyákat és pilótákat is, többek közt Shara Beyt, így még több lehetőség van az egyedi stratégiák kialakítására.

A játék 2-4 játékos számára ajánlott, és 14 éves kortól lehet játszani. A játékidő körülbelül 30-45 perc, ami éppen elegendő időt biztosít ahhoz, hogy a játékosok kifejlesszék a saját taktikájukat és megnyerjék a csatát.

A Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjáték számos díjat nyert, köztük az Origins Awardot 2017-ben a legjobb miniatures játék kategóriában. Ez nem csoda, hiszen a játék izgalmas, és garantáltan leköti a játékosokat.

Ha szereted a Star Wars világát, és szeretnél részt venni az Ellenállás harcaiban, akkor ne habozz, vásárold meg a Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő társasjátékot! Szerezd be a haverokat és élvezd a társasjátékok adta izgalmakat, amelyek garantáltan elvarázsolnak és elrepítenek a Star Wars világába. Legyél Te a játék nyertese és bizonyítsd be, hogy te vagy a legnagyobb stratégia mester!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
841333101350
Cikkszám
59338

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek