TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Sponsio kártyajáték

Sponsio kártyajáték
Sponsio kártyajáték
Sponsio kártyajáték
Sponsio kártyajáték

Sponsio kártyajáték

A Sponsio egy modern taktikai kártyajáték ókori köntösben. Az aréna urai a befolyásukért küzdenek, míg a gladiátorok a csatatéren harcolnak. Figyelj, mert a győzelemhez nem elég a jó harcosra voksolni, taktikáznod is kell!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 310 Ft

Részletek

A Sponsio kártyajáték egy izgalmas társasjáték, amelyben a játékosok fogadásokat kötnek a gladiátorok kártyáira. A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott életkor 12 éves kortól. A játékidő körülbelül 45 perc, ami tökéletes arra, hogy az egész család vagy baráti társaság élvezhesse a kártyajáték izgalmait.

A játékosok feladata, hogy összegyűjtsék a legnagyobb nyereményt a fogadások sorozatával, amelyeket a gladiátorokra tesznek. A játék során a gladiátorok kártyái kerülnek az asztalra, és a játékosok felváltva választanak kártyákat. A kártyák között lehetnek támadó, védekező és speciális kártyák is, amelyeket okosan kell használni a győzelem érdekében.

A Sponsio kártyajáték már több díjat is nyert, köztük az "Év Társasjátéka" díjat is, ami azt mutatja, hogy nem csak egy izgalmas játékról van szó, hanem a játéktervezők és a játékosok kedvence is egyben.

A játék tartalma 36 gladiátorkártya, 4 játékostábla, 4 sorozatjelölő, 16 fogadószelvény, 20 fogadásjelző, 4 képességzseton, 44 érme és a játékszabály, amely magyar nyelven is letölthető az internetről.

Ha szereted a kártyajátékok izgalmát, és szeretnél egy újabb klassz játékot a kollekciódba, akkor a Sponsio kártyajáték a tökéletes választás számodra. Bízz benne, hogy a stratégiád és a szerencséd a legjobb fogadást hozza neked, és juss el az élen az aréna urainak ranglistáján!

Adatok

EAN
5999556750321
Cikkszám
59433

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek