TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Speed Cups 2 társasjáték - Piatnik

Speed Cups 2 társasjáték - Piatnik

Speed Cups 2 társasjáték - Piatnik

A Speed Cups 2 - Gyors poharak 2 társasjáték egy izgalmas akciójáték, amelyben a gyorsaság a legfontosabb! A leggyorsabb és legjobb megfigyelőképességű játékos nyer! Minden játékos kap 5 különböző színű poharat, majd amikor ketten felkészültetek, fel kell csaptok egy kártyalapot! A lapokon különféle ábrákat láttok, a feladat ezek szerint sorrendbe tenni a poharakat! Akinek ez gyorsabban sikerül, ráadásul hiba nélkül, az megkapja a lapot, és esélye lesz a végső győzelemre!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 480 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Speed Cups 2 társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet kifejezetten két játékos számára terveztek. A játék lényege, hogy a feladatkártyán szereplő poharakat a helyes sorrendbe kell állítani. A játékosok felváltva próbálják minél gyorsabban elvégezni a feladatot, és aki előbb megoldja, az kapja meg a feladatkártyát.

A játék kiválóan fejleszti a reakcióidőt és a koordinációs képességeket, miközben nagyban hozzájárul a szórakozáshoz és a jó hangulathoz. A Speed Cups játékot akár hat játékos is játszhatja, így ideális családi vagy baráti összejövetelekhez.

A doboz tartalma 19 feladatkártya, 10 pohár és 1 játékszabály, így azonnal nekikezdhetünk a játéknak. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól, de akár az egész család élvezheti a játékot.

A Speed Cups játéknak több díja is van, köztük a németországi Spiel Gut minőségi jelölése és a franciaországi As d'Or díj.

Ha szeretnéd magad kipróbálni és a reakcióidődnek is jót tenni, akkor a Speed Cups 2 társasjáték a tökéletes választás számodra! A játék garantáltan jó hangulatot teremt és szórakoztat minden játékost, így ne habozz, vásárold meg még ma!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
4007396209518
Cikkszám
62270

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!