TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ugears mini Alkotások modellek - mechanikus modell

Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Alkotások modellek  - mechanikus modell

Ugears mini Alkotások modellek - mechanikus modell

Ugears mini Alkotások, 4 modellből álló készlet
Modellek Méret: 1.2*1.6*2 in (2.7*4.3*5 сm) A modelltől függően.
Csomag mérete: 3,9*3*0,6 in (10*7,5*1,6 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 8
Az összeszerelés becsült ideje: 0,5-1 óra
Szint: Könnyű

Egyedülálló, 4 egyedi miniatűr modellből álló készlet felnőtteknek és gyerekeknek 5 éves kortól 80 éves korig és tovább. A készlet tartalmaz Filmkamera, Gitár, Könyv, Parthenon, mindegyik modell rendelkezik a mechanika alapvető elemeivel.

Teljes egészében kiváló minőségű fából készültek. Minden alkotóelem már levágott és könnyen eltávolítható a tábláról. A modell könnyen összerakható, mint egy puzzle, ragasztó, fogpiszkáló és speciális szerszámok nélkül, egy illusztrált színes útmutatót követve.

Használja őket gondolatai és ötletei rendszerezéséhez, új felismerésekhez, a stressz levezetéséhez és az érzelmei feletti uralom visszaszerzéséhez. Minden modell egy-egy szemmel van ellátva a felakasztáshoz. Legyenek a mindennapi életed társai, mint kulcstartók vagy eredeti csecsebecsék. Emellett nagyszerű üdvözlő ajándék szerelmének vagy bóknak barátainak és kollégáinak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 470 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Ugears mini Alkotások modellek egyedülálló és szórakoztató módja az időtöltésnek. A négy különböző modell lehetővé teszi az emberek számára, hogy kipróbálják a mechanikai alkatrészek összeszerelését, és élvezhessék az eredményt. A különböző modellek, mint a Filmkamera, Gitár, Könyv és Parthenon, mindenki számára elérhetők, és könnyűek az összeszereléshez. Az összeszerelési idő mindössze fél órától egy órát vesz igénybe, és nem igényel semmilyen speciális szerszámot.

Az Ugears mini Alkotások modellek minden korosztály számára ajánlottak 5 éves kortól egészen 80 éves korig és tovább. Azok számára, akik szeretnek dolgozni a kezükkel, és azok számára, akik szeretik a kihívásokat, ezek a modellek tökéletesek lehetnek. Az összeszerelési folyamat nagyszerű módja annak, hogy kikapcsoljon és ellazuljon egy nehéz nap után. Az összeszerelés során összpontosíthat az alkatrészekre, és élvezheti a kreatív folyamatot.

Az Ugears mini Alkotások modellek teljes egészében kiváló minőségű fából készültek, és minden alkotóelem már levágott és könnyen eltávolítható a tábláról. Az összes modellel egy színes kézikönyv van mellékelve, amely könnyű utasításokat tartalmaz az összeszereléshez. A modellek egyedi tulajdonságai miatt, minden modell egy szemmel rendelkezik a felakasztásához, így büszkén ki lehet függeszteni őket, mint a műalkotásokat.

Az Ugears mini Alkotások modelljei nem csak egy szórakoztató időtöltés, hanem remek ajándék is szeretteinknek. Küldjük el őket a barátunknak, a családunknak, vagy akár az üzleti partnereinknek. Ezek a modellek nagyszerű ajándékok azok számára, akik szeretnek dolgozni a kezükkel és szeretik a kihívásokat. Az Ugears mini Alkotások modellek tökéletesek azoknak, akik szeretnék kikapcsolni az elméjüket, és élvezni a kreatív folyamatot. Vásárolják meg őket most, és élvezzenek órákat az összeszereléseikként!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120693
Cikkszám
57291

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!