TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Skylands társasjáték - Queen Games

Skylands társasjáték - Queen Games

Skylands társasjáték - Queen Games

Tartalma:
– 88 szigetlapka
– 32 speciális sziget
– 4 akciótábla
– 1 készlettábla
– 60 lakos
– 4 játékostábla
– 4 startsziget
– 4 fafigura
– 4 játékosjelölő
– 24 pontlapka
– 1 értékelőtömb
– 1 játékszabály

Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 30 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 660 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Skylands társasjáték egy fantasztikus világba kalauzol el minket, amelynek lakói egy misztikus képességgel rendelkeznek: össze tudják építeni a repülő szigetrészeket, hogy újraegyesüljön a világuk. A játék célja, hogy a játékosok minél több szigetet építsenek, és ellássák azokat energiával, ezzel a városok fejlődését segítve. A játék során minden akció számít, így az ésszerű taktikázás elengedhetetlen a győzelemhez.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott életkor 10 évnél idősebbeknek. A játékidő kb. 60-90 perc, ami tökéletes időtartam ahhoz, hogy egy izgalmas és tartalmas játékot játszhassunk barátainkkal vagy családunkkal.

A társasjáték számos díjat nyert már, köztük az 2011-es Német Játékév Jelölést is, ami bizonyítja, hogy a Skylands egy igazán kiváló játék és érdemes kipróbálni.

A játék tartalmaz 4 játékostáblát, 88 szigetlapkát, 32 speciális szigetet, 60 lakost, 4 startszigetet, 4 akciótáblát, 1 készlettáblát, 24 pontlapkát, 4 játékosjelölőt, 4 fafigurát, 1 értékelőlaptömböt és 1 játékszabályt. A játék magyar szabályai letölthetőek a játék honlapjáról, így könnyen és gyorsan megismerhetjük a játékmenetet.

Ha szereted a fantasztikus világokat és az izgalmas taktikai játékokat, akkor a Skylands társasjáték neked való! Próbáld ki te is, és élvezd a játék adta izgalmakat és lehetőségeket!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890804397
Cikkszám
101333

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!