TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Scotland Yard Junior társasjáték

Scotland Yard Junior társasjáték
Scotland Yard Junior társasjáték
Scotland Yard Junior társasjáték
Scotland Yard Junior társasjáték

Scotland Yard Junior társasjáték

A Scotland Yard Junior változata nem az egyszerűsített, kisebbeknek szóló változata a Scotland Yard társasjátéknak. Más szabályrendszerek vannak, mint az alapjátékban, más a játékmenet, de az alaptörténet ugyanaz: London utcáin bolyongva a Scotland Yard emberei Mister X-et keresik, hogy elkaphassák, és rács mögé dughassák. A játékosok közül egy valaki Mister X, a többiek pedig detektívek, akik mindent megtesznek, hogy Mister X ne menekülhessen el a városból. Mister X buszon, földalattin, vagy taxival menekül: az a játékos nyer, aki elkapja őt, vagy az üldözött, aki egérutat nyer…

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 310 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scotland Yard Junior társasjáték ideális választás a kisebbek számára, akik szeretnének egy izgalmas nyomozós játékot játszani. A játékot 2-4 játékos játszhatják, akiknek a célja, hogy elkapják Mister X-et, aki ámokfutást rendez London utcáin. A játékmenet izgalmas és változatos, hiszen Mister X buszon, földalattin vagy taxival menekül, és az üldözőknek mindent meg kell tenniük, hogy ne menekülhessen el.

Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdve, így akár az egész család részt vehet a játékban, ami garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt nyújt minden játékos számára. A játékidő általában 20-30 perc, így nem lesz hosszú és unalmas a játék, és egymás után is többször lehet játszani.

A Scotland Yard Junior társasjáték már számos díjat elnyert, többek között a Toy Award 2018-at és a Kinderspiel des Jahres 2018-at is. Ez bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem minőségi és kiválóan tervezett is.

Ha szeretnéd, hogy a gyermekeid fejlesztő játékokkal töltsék az időt, akkor a Scotland Yard Junior társasjáték a tökéletes választás. Fejleszti a problémamegoldó képességet, a logikus gondolkodást és az együttműködést is, mivel az üldözőknek össze kell dolgozniuk, hogy elkapják Mister X-et.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot, vásárold meg még ma és garantáltan nem fogsz csalódni! A Scotland Yard Junior társasjáték kiváló ajándék lehet a gyerekeknek születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más jeles alkalomra.

Adatok

Gyártó
Ravensburger
EAN
4005556211623
Cikkszám
62241

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek