TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rummikub Twist társasjáték - Piatnik

Rummikub Twist társasjáték - Piatnik

Rummikub Twist társasjáték - Piatnik

Megújult Rummikub játék, különleges „Twist” szabályokkal! A Rummikub alapszabályai a Twist játékban is változatlanok, csak kiegészülnek az új szabályokkal. A háromféle új joker további lehetőségeket hoz a játékba! Az alkatrészek új, formatervezett kialakítása kényelmesebbé teszi a játékot. Aki elsőként rakja le az összes játékkövét, az nyer.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 45 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 800 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Rummikub Twist társasjáték egy teljesen megújult verziója az eredeti Rummikub játéknak, mely különleges "Twist" szabályokkal rendelkezik. A játék célja, hogy az első játékos legyen, aki lerakja az összes játékkövét egy érvényes kombinációban. A játék során használhatók hagyományos jokerlapok, illetve három új jokerlap is megjelenik, melyekkel új lehetőségek nyílnak a játékban. A Színváltó-Jokerlap segítségével a játékosok bármilyen színnel helyettesíthetik a játékköveket, a Tükör-Jokerlap segítségével pedig tükrözhetik az összes korábban lerakott játékkövet. A Dupla-Jokerlap segítségével pedig két jokerlapot lehet lerakni egyszerre.

A játék tartalma 112 játéklapból, 4 állványból és támasztékokból áll, valamint a játékszabály is megtalálható a dobozban. A játék 2-4 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól már játszható. A játékidő általában 30-60 perc, de ez változhat a játékosok számától és tapasztalatától függően.

A Rummikub Twist társasjáték számos díjat nyert már, többek között a Toy Award 2018 és a Game of the Year 2019 díjat is elnyerte. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti az észlelőképességet, a stratégiai gondolkodást és a matematikai képességeket is.

Ha szereted az izgalmas, társasjátékokat és szeretnél egy olyan játékot, amely mindig tartogat új lehetőségeket, akkor a Rummikub Twist a tökéletes választás számodra. Vásárold meg még ma és élvezd a játék izgalmait barátaiddal és családoddal együtt!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890683299
Cikkszám
62208

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!