TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték

Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték

Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték

Segíts Rumininak a Rumini- A szétszakadt térkép társasjátékban, hogy a tengeren hajózva megtalálja az elveszett varázseszközeit! Illeszd össze a szétszakadt térkép darabjait, hogy mielőbb eljussatok a győzelemhez! Szerezzetek szuper élményeket abban az izgalmas, pörgős társasjátékban, amelyben a taktikáé és a jó megfigyelőképességé a főszerep!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 280 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ebben az izgalmas és pörgős kártyajátékban a játékosoknak segíteniük kell Ruminit abban, hogy megtalálja a szétszakadt térkép darabjait, hogy megtalálhassa a varázseszközöket. A játékban a szerencse mellett sokkal inkább a taktikázás és a jó megfigyelőkészség kap szerepet, így a játékosoknak folyamatosan figyelniük kell a többi játékos kártyáit is.

A játékban 2-4 játékos játszhatnak, így tökéletes választás baráti összejövetelekre, családi vacsorákra vagy bármilyen más alkalomra. Ajánlott életkor a játékhoz 8 éves és idősebb, így a gyerekek is könnyen csatlakozhatnak a játékhoz.

A játékidő kb. 30 perc, így nem fogja elfoglalni az egész estét, de garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést fog nyújtani.

A játék több díjat is nyert, így biztosak lehetünk benne, hogy minőségi és izgalmas játékélményt nyújt. A Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték méretei kis helyet foglalnak el, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová, és bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet.

Ha szeretnél egy izgalmas és pörgős kártyajátékot, amelyben a taktikázás és a jó megfigyelőkészség kap szerepet, akkor a Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték a tökéletes választás számodra!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925713267
Cikkszám
62028

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!