TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rubik Race logikai játék

4,7 (7 vélemény)
Rubik Race logikai játék

Rubik Race logikai játék

4,7 (7 vélemény)
A Rubik Race játék egy szuper és izgalmas kétszemélyes logikai társasjáték, ami garantált szórakozást és fejtörést kínál mindenkinek! Kicsik és nagyon legizgalmasabb játéka lesz! A Scrambler felrázásával indul a játék, ez adja meg a mintát amit a játékosoknak ki kell rakniuk a saját térfelük 3x3-as központjában a különböző színű elemek csúsztatásával. Az a győztes, aki hamarabb elkészül és lezárja a térfelét az elválasztóval. Hajrá!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (35)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 390 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Rubik Race logikai játék remek választás azoknak, akik szeretik a kihívásokat és szeretnének izgalmas percekre szert tenni egy játék során. Ez a kétszemélyes társasjáték nem csak szórakoztató, hanem egyben fejlesztő is, hiszen fejleszti a gondolkodást, a logikát és a problémamegoldó képességet.

A játékot 8 éves kortól ajánljuk, és két játékos játszhat egyszerre. A játékidő rövid, körülbelül 15-20 perc, így ideális választás lehet egy hirtelen jött szabadidőben vagy egy rövid szünetben is.

A játék számos díjat nyert az évek során, köztük az "Év játéka" címet is elnyerte. Ez biztosíték arra, hogy a Rubik Race nemcsak egy szórakoztató játék, hanem egy valódi élmény, amely garantáltan le fog nyűgözni.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely kihívást jelent és garantáltan lefoglalja az elmédet, akkor a Rubik Race logikai játék a megfelelő választás számodra. Szerezd be még ma, hogy megtapasztalhasd az izgalmas és fejlesztő játékélményt!

Adatok

Gyártó
Rubik
EAN
5998476500948
Cikkszám
58682
Átlagos értékelés:
4,7
(7 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Már régóta kerestem azt a három terméket, amit rendeltem. Elsődlegesen a tanítványaimnak vettem, hiszen a játékon keresztül rengeteg készséget tudok fejleszteni. Bár már használjuk, nem tudok most hibát, hátrányt mondani a játékokról.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó kis logikai játék.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A logikai játékokat szereti az egész család.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Régebben már használtam ilyet és megtetszett. Konstrukciós hiba, hogy a mozgatandó panelekenek síkba rögzítve, illetve nem összecsukható a tábla.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Korábban az unokámnak rendeltem ilyen játékot, nagyon megszerettük, szeretünk vele játszani. Nem találtam hiányosságot.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Hasznos és szórakoztató játék.