TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rubik 3x3x3 mirror kocka

5 (1 vélemény)
Rubik 3x3x3 mirror kocka
Rubik 3x3x3 mirror kocka
Rubik 3x3x3 mirror kocka
Rubik 3x3x3 mirror kocka

Rubik 3x3x3 mirror kocka

5 (1 vélemény)
A Rubik mirror kocka egy újabb bűvös kocka, de nem akármilyen! Ebben a játékban a már jól ismert négyzetek helyett eltérő méretű téglalapokat találsz, melyek a forgatás hatására különböző aszimmetrikus formát vesznek fel! Bővítsd bűvös kocka-gyűjteményedet, fejleszd képességeidet játékos formában!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 630 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Rubik 3x3x3 mirror kocka egy klasszikus és népszerű logikai játék, amelyet Rubik Ernő alkotott meg 1975-ben. A játék az elmúlt négy évtized alatt a legkeresettebb játékok egyike lett világszerte. A kocka 43 trillió lehetséges lépéssel rendelkezik, de csak egy megoldással. Ez a játék ajánlott minden korosztálynak, akik szeretik a logikai játékokat és a kihívásokat. A játékidő függ az egyén képességétől, azonban általában 30-60 percig tart egy játék.

A Rubik 3x3x3 mirror kocka egyedül vagy másokkal együtt is játszható. A játék célja a kocka összerakása úgy, hogy minden oldalán ugyanaz a szín legyen. A kocka speciális, tükrös felületű és különböző formájú elemekből áll, amelyeket a megfelelő helyre kell rendezni. A különböző méretű elemek összessége csak egy adott helyzetben eredményezi a kocka formát.

A Rubik 3x3x3 mirror kocka 1980-ban nyerte el az Év Játéka díjat Angliában, és ma is rengeteg rajongója van világszerte. A játék újra reneszánszát éli, és rendszeresen rendeznek kirakó versenyeket. A Rubik 3x3x3 mirror kocka egy remek ajándék lehet minden olyan személy számára, aki szereti a logikai játékokat és a kihívásokat.

Ha szeretnél egy izgalmas és látványos játékot játszani, akkor a Rubik 3x3x3 mirror kocka a tökéletes választás számodra. A kocka rendkívül népszerű és elnyerte az Év Játéka díjat. Játssz egyedül vagy barátaiddal, és élvezd a kocka összekavarásának és kirakásának izgalmát. A Rubik 3x3x3 mirror kocka nem csak szórakoztató, de segít javítani a logikai és problémamegoldó képességeket is. Vásárold meg most és élvezd a játék izgalmát és kihívását!

Adatok

Gyártó
Rubik
EAN
5998476500801
Cikkszám
58680

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Fantasztikus játék. Nem könnyű kirakni. Gyors kiszállítás