TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rubik Karikavarázs 8 elemű

Rubik Karikavarázs 8 elemű

Rubik Karikavarázs 8 elemű

Próbáld ki ezt a különleges kirakóst, a Rubik karikavarázs 8 elemű logikai játékot! Forgasd vagy helyezd át egymás mentén az elemeket úgy, hogy az eredetileg különálló karikákat ábrázoló mintából egy összefűzött karikaláncot ábrázoló mintát kapj! Ha szereted a kihívásokat, és szeretnéd játékos formában fejleszteni a logikád, válaszd a Rubik karikavarázs 8 elemű logikai játékot!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (18)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 830 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Rubik Karikavarázs 8 elemű társasjáték minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújt. A játékban 8 műanyag lapból álló karikát kell ügyesen hajtogatni és manipulálni, hogy a rajtuk lévő köröket és ábrákat szétválaszd és újra összefűzd.

A játékban nincs korhatár, így bárki belekezdhet az agytornáztató feladatok megoldásába. Akár egyedül, akár barátokkal és családdal játszva, remek időtöltést nyújt. A játékhoz nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy tapasztalatra, mindenki könnyen elsajátíthatja a játékmenetet.

A Rubik Karikavarázs 8 elemű játékideje változó, attól függően, hogy milyen ügyesen tudod manipulálni a lapokat és megoldani a feladatokat. A játékidő általában 10-20 perc körül van, így akár több fordulót is játszhattok egymás után.

A Rubik Karikavarázs 8 elemű játék több díjat is nyert már, köztük a 2018-as Toy Award vagy a 2019-es Creative Play of the Year díjat. Az elnyert díjak bizonyítják, hogy a játék nem csak a szórakozásért, hanem az izgalmas és logikai kihívásokért is érdemes játszani.

Ha szereted az agytornáztató feladatokat és szeretnél kikapcsolódni egy izgalmas, logikai játékkal, akkor a Rubik Karikavarázs 8 elemű társasjáték a tökéletes választás számodra. Játssz egyedül vagy barátaiddal, és élvezd a játék adta örömöket!

Adatok

Gyártó
Rubik
EAN
5998476580001
Cikkszám
58690

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!