TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rubik Bűvös kocka 4x4x4

5 (1 vélemény)
Rubik Bűvös kocka 4x4x4

Rubik Bűvös kocka 4x4x4

5 (1 vélemény)
Az igazi klasszikus és világhírű 3x3-as Bűvös kocka nagytestvére, aminek a kirakása garantáltan próbára fogja tenni az elmédet! A játék célja itt is ugyanaz, mint a kisebb kockák esetén. Keverd össze, majd állítsd vissza eredeti állapotába, úgy hogy az egy oldalon található kockák színei megegyezzenek. Mivel a kis kockák párosan helyezkednek el, nincs fix középrész, mint a 3x3-as vagy az 5x5-ös kocka esetén. Ezért a Rubik 4x4 bűvös kocka kirakása még nagyobb odafigyelést és egy kicsit más megközelítést is igényel!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 430 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A játékot 1-4 játékos játszhatja, és az ajánlott életkor 8 éves kor felett van. A játékidő változó lehet, attól függően, hogy mennyire ügyesek vagyunk a kocka kirakásában.

A Rubik Bűvös kocka 4x4x4 az eredeti Rubik-kocka új változata, mely még nagyobb kihívást jelent a játékosok számára. Az eredeti kocka egy különleges talány volt, melynek megoldása óriási kihívást jelentett mindenki számára. Azonban a 4x4x4-es Rubik kocka még egy lépéssel tovább megy, és még nagyobb kihívást nyújt a játékosoknak.

A játék célja az, hogy a kockát különböző színekre rendezzük, és ezzel kirakjuk a teljes kockát. Azonban nem csak a színekre kell figyelni, hanem a kocka felépítésére is. A játék során figyelni kell az egyes lapok és azok kapcsolódási pontjainak helyzetére, melyek befolyásolják a kocka további mozgását.

A Rubik Bűvös kocka 4x4x4 számos elismerést kapott az évek során. Az eredeti Rubik-kocka mellett ez a játék is számos díjat nyert, többek között a Toy of the Year, a Tillywig Brain Child Award és a National Parenting Product Award elismeréseket is elnyerte.

Ha szeretnél egy újabb kihívást a Rubik-kocka világában, akkor a Rubik Bűvös kocka 4x4x4 a tökéletes választás számodra. Fedezd fel az új világot és élvezd a még nagyobb kihívást, amit ez a kocka nyújt neked. Próbáld ki te is és légy a Rubik-kocka újabb mestere!

Adatok

Gyártó
Rubik
EAN
5998476500139
Cikkszám
58698

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Minden OK volt