TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rubik 2x2x2 versenykocka

5 (4 vélemény)
Rubik 2x2x2 versenykocka

Rubik 2x2x2 versenykocka

5 (4 vélemény)
Megjelent a 2x2-es Rubik versenykocka új változata egy igazán elragadó csomagolásban. Ha igazán gyors forgási sebességre vágysz, akkor ez a te játékod lesz! A hagyományos Rubik 2x2 kocka speciális új kiadású verseny változata, ami már a dobozból kivéve is egy versenykockához illő gyorsasággal forog, ráadásul a klasszikus matricák helyett kopásálló színes plasztik lapok kerültek beépítésre. Ezeknek az újításoknak köszönhetően rekord idő alatt kirakhatjuk kedvenc logikai játékunkat és attól sem kell tartanunk hogy az intenzív használattal kárt teszünk élénk színeiben. A Rubik 2x2 a Rubik bűvös kockák legkisebb és legkönnyebben megoldható típusa! Ideális választás fiatal logikai játék rajongóknak és persze azoknak a lelkes kezdőknek, akik először szeretnék próbára tenni elméjüket a Rubik logikai játékok világában!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (57)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 070 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Rubik 2x2x2 versenykocka egy nagyszerű logikai játék, amelyet mindenki élvezni fog. A játékot Rubik Ernő alkotta meg, és az elmúlt évtizedekben folyamatosan a legnépszerűbb játék világszerte. A kocka szabadalmát 1983-ból származik, és az egyenletessége miatt megbízhatóbb és gyorsabb, mint a hagyományos Rubik kocka. A mini Rubik-kocka ugyanazt a geometriai és logikai készségek építését kínálja, és ugyanazokat az elveket használja, mint a hagyományos Rubik kocka.

A Rubik 2x2x2 versenykocka ideális ajándék gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, és a játékot egyedül vagy többen is játszhatják. A játék ajánlott korosztálya 6 éves kortól, és a játékidő változó: lehet gyors és rövid, vagy hosszabb ideig is játszható, attól függően, hogy milyen nehéz szintet választasz.

A Rubik 2x2x2 versenykocka díjnyertes játék, amely az Év Játéka díj nyertese volt Angliában 1980-ban. A kocka örök életű, mivel nem tartalmaz matricákat, hanem anyagában színezett elemeket, így a kocka mindig újnak tűnik. Az oldalakat elforgatva sokféle mintázatot hozhatsz létre rajta, és a variációk száma szinte végtelen.

Ha szeretnél egy könnyen hordozható és izgalmas játékot, amelyet bárhová magaddal vihetsz, akkor a Rubik 2x2x2 versenykocka a legjobb választás. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd az élményt, amelyet csak a Rubik-kocka nyújthat. A játék lehetővé teszi, hogy fejleszd a logikai gondolkodásodat és a problémamegoldó képességedet, miközben szórakozol. Az egyszerűbb kialakítás miatt könnyebb megoldani, mint a nagyobb testvérét, így a kezdőknek is ajánlott. Tedd próbára magad, és élvezd a Rubik-kocka világát!

Adatok

Gyártó
Rubik
EAN
5998476500061
Cikkszám
58668

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(4 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó hogy a gyermek ezzel játszik és nem a telefont nyomja....
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ilyenem még nem volt
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A lányom szeretett volna karácsonyra
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Értelmes szuvenírt akartunk amerikai gyerek barátainknak, az ajándék nagyon tetszett nekik.