TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Remény hadművelet kooperatív társasjáték

5 (1 vélemény)
Remény hadművelet kooperatív társasjáték

Remény hadművelet kooperatív társasjáték

5 (1 vélemény)
Érdekel a történelem, és szeretnéd játékos formában kipróbálni magad a világháború időszakában? Válaszd a Remény hadművelet társasjátékot, hogy felejthetetlen élményekben lehessen részed! Tapasztald meg, milyen szoros kötelék a barátság, és hogy mennyi megpróbáltatást képes túlélni ebben az igazán szép kidolgozású kooperatív társasjátékban! Tegyétek próbára magatokat közösen I. világháborús katonák bőrébe bújva! Ha elég kitartóak vagytok, átvészelitek a nehézségeket, és győzelemként békét köthettek a játék végén!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 520 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Remény hadművelet egy olyan kooperatív társasjáték, amelyet 2-5 fő részére terveztek, és amely az első világháborúban játszódik. Ez egy pörgős játék, amelyben a csapatvezetés és az akadálykerülés a fő fókusz. A játék során meg kell találni az egyéni és a közös kockázatvállalások ideális arányát, és a játékosoknak együtt kell dolgozniuk, hogy elkerüljék a veszélyeket és elérjék a céljukat.

A játék egy mélyreható és magával ragadó kalandot kínál, amely igazi kihívás elé állítja a játékosokat, és tisztelgés az előttünk állók előtt. A játék során a játékosok hallhatják a távoli puskaropogást és robbanásokat, és várják a közeledő vadászgépek rotorzaját. Céljuk az, hogy túléljék a harcot, és elkerüljék a veszélyeket, hogy végül legyőzzék az ellenséget.

A Remény hadművelet tartalma 6 Bajtárs kártyát, 59 Megpróbáltatás kártyát, 16 Támogatás lapkát, 5 “lelkesítő beszéd” jelölőt, 1 “Küldetés vezetője” jelölőt, 1 Béke kártyát, 1 Emlékmű kártyát, 1 Segédletet és 1 Szabályfüzetet. A játék magyar szabályai mindenki számára könnyen érthetőek, így élvezetes játékélményt kínálnak.

A játék ideális 12 éves kortól ajánlott, és körülbelül 60 perces játékidővel rendelkezik. A Remény hadművelet már Európa szerte nagy sikert aratott, és a valaha volt legjobb kooperatív játékok között tartják számon. A játék díjat nyert, és sok pozitív véleményt kapott a játékosoktól, akik szerint ez az egyik legjobb kooperatív játék, amelyet valaha játszottak.

Ha szeretnél egy izgalmas és élvezetes kalandra indulni a barátaiddal vagy a családoddal, akkor a Remény hadművelet a tökéletes választás számodra. Fedezd fel az első világháború kihívásait, és dolgozz együtt csapatoddal, hogy legyőzzétek az ellenséget. Vásárold meg ma a Remény hadművelet társasjátékot, és élvezd a kooperatív játékélményt!

Adatok

Gyártó
CMON
EAN
5999566840081
Cikkszám
55686

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ajándék