TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic

Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic
Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic
Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic
Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic

Quarto Deluxe társasjáték - Gigamic

A Quarto nem más, mint egy amőba, amelyet egy 4x4-es pályán játszanak négy különböző tulajdonsággal bíró bábukkal. Nem hiányozhat hát az absztrakt logikai játékok szerelmeseinek gyűjteményéből. A Deluxe verzió pedig egyenesen a nappali dísze! Gyönyörű kivitele, az igényes, nagy méretű elemek teret engednek a valódi fa természetes szépségének és eleganciájának, egészen különös hangulatot kölcsönözve a játéknak. Ideális és igényes ajándék lehet felnőtteknek és időseknek is, ha egy kis agytornára szeretnénk buzdítani őket! A(z) Quarto Deluxe nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Gigamic kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Quarto Deluxe játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 660 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Quarto Deluxe társasjáték egy lenyűgöző, exkluzív változata a híres Quarto játéknak, melyet dió- és juharfa bábukkal lehet játszani. A játék célja, hogy építsünk egy négyes sort, amelyben az oszlopok tulajdonsága (szín, forma, telítettség, magasság) alapján egyformák legyenek. Azonban nehezíti a dolgot, hogy az ellenfél választja ki, hogy milyen figurát kell felhasználnunk.

Ez a társasjáték kitűnő szórakozást nyújt 2 játékosnak, akiknek ajánlott életkora legalább 8 év. A játék időtartama változó, de általában 15-30 perc között van.

A Quarto Deluxe társasjáték számos díjat és jelölést kapott az évek során. 2001-ben megnyerte a Vuoden Peli Adult Game of the Year díjat, 1993-ban pedig a Mensa Select díjat kapta.

A Quarto Deluxe társasjáték ideális ajándék bárki számára, aki szereti a kihívásokat és az izgalmas stratégiai játékokat. A dió- és juharfa bábukkal rendkívül elegáns és exkluzív megjelenést kölcsönöz a játéknak, így az bármilyen lakásba vagy irodába tökéletesen illik. A játék gyors és könnyű, így garantáltan leköti a játékosokat, és hosszú órákig szórakoztatja őket. Ha szeretnél egy izgalmas és elegáns társasjátékot vásárolni, akkor a Quarto Deluxe társasjáték a legjobb választás!

Adatok

Gyártó
Gigamic
EAN
3421271300434
Cikkszám
59355

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!