TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Quadri Color - Djeco

Quadri Color - Djeco
Quadri Color - Djeco
Quadri Color - Djeco
Quadri Color - Djeco

Quadri Color - Djeco

Szerezz be egy szuper mozgásfejlesztő, ügyességi játékot gyermekednek a Quadri Color játék formájában! A játék fejleszti a koncentrációs készséget, az érzékelést és a tapintást, valamint az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció javításában is segít! A feladatokban a társaknak alkalmazkodniuk kell egymáshoz, létre kell hozniuk a lehető leggyorsabban a kártyán lévő kapcsolatokat! Nincs más hátra, mint felcsatolni a végtagokra a 4 különböző színű jelzőszalagot, és indulhat is az önfeledt szórakozás! A játék srapabíróságának köszönhetően kiválóan alkalmas nem csak otthoni, hanem bölcsődei, óvodai, játszóházi felhasználásra is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
5 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 490 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Quadri Color nevű játék egy nagyszerű, mozgásfejlesztő és ügyességi játék, amelyet a gyerekek imádni fognak. A játék kiválóan fejleszti a koncentrációt, az érzékelést, a tapintást és az egyensúlyérzéket. Emellett segíti a mozgáskoordinációt is, így minden olyan képességet fejleszt, amelyek a gyerekek számára fontosak.

A játékban két játékos játszik, így a szülők is bekapcsolódhatnak a játékba. Az ajánlott életkor 6 éves kortól kezdődik, de az idősebbek is élvezni fogják a játékot. A játék akár 30 percig is eltarthat, így garantáltan lefoglalja a gyerekek figyelmét.

A játék már elnyert néhány díjat is, így bizonyítja, hogy kitűnő választás minden család számára. A Quadri Color strapabíró, így használható bölcsődékben, óvodákban, játszóházakban és más intézményekben is.

Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid mozognak és szórakozzanak, miközben fejlődnek, akkor a Quadri Color a tökéletes választás. A vicces és szórakoztató játék garantálja a sikerélményt és a fejlődést. Ne habozz, vásárold meg most a Quadri Colort és élvezd a közös játék élményét a gyerekekkel!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
3,7 x 21,2 x 21,2 cm
Djeco cikkszám
DJ08447
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900084476
Cikkszám
56425

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!