TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pünct logikai játék

Pünct logikai játék

Pünct logikai játék

Had forogjanak az agytekervények a Pünct kétszemélyes logikai társasjátékban! Taktikázz, tedd fel a fekete vagy fehér elemeket, vagy told őket arrébb. A cél, hogy mielőtt átérj a saját színeddel a túloldalra. Neked sikerülne?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 030 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Pünct logikai társasjáték két játékosnak készült, akiknek az agytekervényeit igazán próbára teszi a játékmenet. Ajánlott korosztály szempontjából nincs megkötés, hiszen az idősebbek és a fiatalabbak egyaránt élvezhetik a játékot. A játék időtartama általában 20-30 perc, így egy rövid idő alatt lehet két izgalmas játékot játszani egymás ellen.

A Pünct kétszeres díjat nyert a Párizsi Társasjáték Fesztiválon, valamint a Mensa Select társasjáték díját is elnyerte. Ezek a díjak bizonyítják, hogy a játék valóban sikeres, és rengeteg ember számára jelentette az élményt.

A játék lényege, hogy a különböző formájú és méretű elemeket egymás mellé kell helyezni, eltolni, vagy éppen megfordítani a játékterületen. A cél, hogy az ellenfél színe mellett az eget sikerüljön áttörni, vagy minél több területet foglaljunk el a tábla közepén. Azonban, ne feledkezzünk meg arról, hogy az eltolt elemek könnyedén átcsúszhatnak a többi tetejére is, így bonyolítva a játékmenetet.

A Pünct logikai társasjáték nem csak szórakoztató, de kifejezetten fejleszti a logikai és taktikai készségeket, valamint serkenti az agy tréningjét. Ha tehát szeretnél egy izgalmas és kihívást jelentő játékkal szórakozni, amelynek a segítségével az agyad is fejlődik, akkor a Pünct ideális választás számodra!

Adatok

Gyártó
HuchAndFriends
EAN
4260070000000
Cikkszám
59425

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek