TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Plasztik póker kártyacsomag 1×55 lapos barna-zöld kivitelben – Piatnik

5 (1 vélemény)
Plasztik póker kártyacsomag 1×55 lapos barna-zöld kivitelben – Piatnik

Plasztik póker kártyacsomag 1×55 lapos barna-zöld kivitelben – Piatnik

5 (1 vélemény)
Tulajdonságok:
Lapok szám: 55 db
Anyaga: laminált papír

Bővebben
Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 10 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 220 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Piatnik Plasztik póker kártyacsomag a kártyajátékok szerelmeseinek készült. A gyönyörű barna-zöld kivitelezése és a minőségi anyaghasználata miatt garantáltan hosszú évekig használható. A csomag 55 darab lapot tartalmaz, amelyek laminált papírból készültek, így ellenállóak a kopásnak és a karcoknak. Ez azt jelenti, hogy a lapok sokáig megőrzik eredeti állapotukat és könnyen kezelhetőek.

A Piatnik Plasztik póker kártyacsomag elsősorban felnőtteknek ajánlott, akik szeretik az izgalmas kártyajátékokat. A játékot 2-10 játékos játszhatja és az ajánlott játékidő körülbelül 30-60 perc. A játék során a játékosok a különböző kombinációkra alapozva próbálnak minél magasabb értékű lapokat összegyűjteni, hogy végül ők legyenek a legmagasabb értékű lapokkal rendelkező játékosok.

A Piatnik Plasztik póker kártyacsomag számos díjat nyert már az évek során, ami nem meglepő, hiszen a Piatnik márka magas minőséget garantál minden termékéhez. A Piatnik Plasztik póker kártyacsomagot már évtizedek óta gyártják, amely azt jelzi, hogy a játék minden korosztály számára megfelelő és időtálló.

Ha szereted a kártyajátékokat és szeretnél egy minőségi terméket, amely hosszú évekig használható, akkor a Piatnik Plasztik póker kártyacsomag a legjobb választás számodra. Légy részese a kártyajátékok izgalmas világának és játssz a legjobbakkal a Piatnik Plasztik póker kártyacsomaggal!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890136214
Cikkszám
102238

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Megbízhatóan tartós. róla tudomásom.

Kiegészítő termékek