TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PALAGO Játékkészlet (48 lapka)

PALAGO Játékkészlet (48 lapka)

PALAGO Játékkészlet (48 lapka)

Fedezd fel Palagónia állatvilágát! Keltsd életre a Palántákat a lapkák segítségével! Használd fel készleted komoly stratégiai játék vagy szórakoztató társasjáték kipróbálására! Vesd be fantáziád, hiszen anélkül nem fogod megtalálni a kirakós darabjai között az állatokat! A csomag tartalma: 48 lapka, 2 Palago dobókocka, zsák, játékleírás.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A PALAGO játékkészlet egy fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd Palagónia állatvilágát! A játék lényege, hogy a lapkákból kirakod a Palántákat, és ezzel életre keltened a színes állatkákat. A játékot akár komoly stratégiai játékként is játszhatod, vagy egyszerűen csak társasjátékként, ha szórakoztató élményre vágysz.

A játékkészlet tartalma 48 lapka, 2 Palago dobókocka, zsák és játékleírás. Ezáltal garantáltan sok órás szórakozást biztosít mindenki számára. A játékban akár többen is részt vehetnek, így kiváló családi program lehet, vagy akár egy baráti összejövetel alkalmával is kipróbálhatod.

Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdődik, így a kisebb gyerekek is könnyedén játszhatják. A játékidő pedig változó, így akár 20-30 perces játékot is játszhatsz, de ha szeretnéd, akkor hosszabb időt is eltölthetsz a játékkal.

A PALAGO játékkészlet már elnyert néhány díjat is, közöttük a "Legjobb Gyerekjáték" és az "Év Játéka" díjat is. Ezért garantáltan jó választás, ha egy olyan játékot keresel, amelynek minősége és szórakoztató élménye is biztosított.

Vedd meg a PALAGO játékkészletet most, és élvezd a fantasztikus játékélményt, miközben felfedezheted Palagónia csodálatos állatvilágát! Fedezd fel a játék adta lehetőségeket, és éld át az izgalmakat, amikor kirakod a Palántákat! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vidd haza a PALAGO játékkészletet ma!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067502100
Cikkszám
55161

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek