TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PALAGO Felfedező Készlet (12 lapka, 12 kártya) logikai játék

PALAGO Felfedező Készlet (12 lapka, 12 kártya) logikai játék

PALAGO Felfedező Készlet (12 lapka, 12 kártya) logikai játék

Fedezd fel Palagónia állatvilágát! Keltsd életre a Palántákat a lapkák segítségével! Használd fel készleted komoly stratégiai játék vagy szórakoztató társasjáték kipróbálására! Vesd be fantáziád, hiszen anélkül nem fogod megtalálni a kirakós darabjai között az állatokat! A felfedező készlet a Palago játék könnyített változata. A csomag tartalma: 12 lapka, 12 Palánta kártya, 1 Palago dobókocka, játékleírás, háló.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 920 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A PALAGO Felfedező Készlet egy fantasztikus logikai játék, amely lehetővé teszi, hogy fedezd fel Palagónia állatvilágát, miközben szórakozol és fejleszted a logikai készségeidet. A játékban 12 lapka és 12 kártya található, amelyek segítségével életre keltheted a Palántákat.

A játék során lehetőséged van használni a készleted stratégiai játékra vagy szórakoztató társasjátékra. A játékban a fantáziád is kulcsfontosságú, hogy megtaláld a kirakós darabjai között az állatokat. A PALAGO Felfedező Készlet a Palago játék könnyített változata, így ideális választás kezdő játékosok számára is.

A játékban lehetőséged van egyedül játszani, de a legnagyobb szórakozást akkor érheted el, ha barátaiddal játszotok. A játék ajánlott életkora 6 éves kortól. A játékmenet ideális hossza 20-30 perc, így nem veszi el az egész napodat.

A PALAGO Felfedező Készlet számos elismerést kapott már, köztük Az Év Társasjátéka díjat is elnyerte. A játék rendkívül népszerű a fiatalabb generációban, de a felnőttek is élvezik a játékmenetet és a logikai kihívásokat.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely segít fejleszteni a logikai képességeidet, miközben szórakozol és felfedezed a fantasztikus Palagónia állatvilágát, akkor a PALAGO Felfedező Készlet a tökéletes választás számodra. Rendeld meg most, és élvezd a játék izgalmait barátaiddal vagy egyedül!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067502209
Cikkszám
55160

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek