TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



NyúlUgró XXL társasjáték - Smart Games

NyúlUgró XXL társasjáték - Smart Games

NyúlUgró XXL társasjáték - Smart Games

A nyuszik nincsenek biztonságban! Segíts nekik amiben csak tudsz! Siess, az óra ketyeg!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 670 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A NyúlUgró XXL társasjáték egy izgalmas, logikai játék, amely a gyerekeknek szól, de garantáltan szórakoztató és kihívást jelent a felnőtteknek is. A játék célja, hogy segíts a nyusziknak elugrálni és biztonságosan elrejtőzni. Ugrálj át a többi nyuszin, gombán és még a ravasz rókán is, hogy elérd saját üregedet. A játékot egyszemélyesen lehet játszani, így kiválóan alkalmas az egyedül játszó gyerekek számára, de barátaival és családjával együtt is élvezhető.

Ajánlott életkor: 7-99 év közötti gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott. A játék időtartama körülbelül 30 perc, de természetesen a játékidő függ a játékosok számától és képességeitől.

A játék tartalma egy XXL játéktábla, 100 feladvány és a játékszabály. A játéktábla nagy méretű, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyen és kényelmesen játszhassanak. A feladványok különböző nehézségi szintűek, így mindig van kihívás a játékban.

A NyúlUgró XXL társasjáték már elnyert néhány díjat, például a Creative Child Magazine 2020 Top Toy of The Year díját és a PAL Award díját is.

Ha szeretnél garantáltan szórakoztató és fejlesztő játékot vásárolni, akkor a NyúlUgró XXL társasjáték a tökéletes választás. Vásárold meg most és élvezd a szórakozást és a kihívásokat!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301521488
Cikkszám
58874

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!