TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Nikitin Számtorony összeadás-kivonás

Nikitin Számtorony összeadás-kivonás
Nikitin Számtorony összeadás-kivonás
Nikitin Számtorony összeadás-kivonás
Nikitin Számtorony összeadás-kivonás

Nikitin Számtorony összeadás-kivonás

Nikitin Számtorony összeadás-kivonás

A játék során a gyerekek megértik az összefüggések és szabályok fontosságát, miközben fokozatosan megtanulják a számokat 1-20-ig, a számtorony 16 natúr színű fakockát tartalmaz, melyeken számok és különböző alakzatok láthatók piros és kék színben, a játék 5 évnél idősebbek számára készült, a játék alapanyaga nem szálkásodó fa.

Nikitin számtorony játék részei

  • 16 db fahasáb (3,5x3,5 cm, magasságuk 1,5-15 cm között változó)
  • 1 db útmutató
  • 1 db fadoboz
  • 1 db karton tároló doboz

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az összeadás és kivonás játék egy nagyon fontos készség, amit minden gyereknek el kell sajátítania, hogy sikeres legyen az életben. A Nikitin Számtorony játékkal ez a folyamat szórakoztató és érdekes lesz! A játék lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy játszanak, miközben fejlesztik a matematikai készségeiket és logikájukat.

Az egyszerű és könnyű használatú játékkal a gyerekek fokozatosan megtanulják a számokat 1-20-ig, és rájönnek az összeadás és kivonás alapvető szabályaira. A játék 16 natúr színű fakockát tartalmaz, melyeken piros és kék színű számok és alakzatok láthatók. A játékhoz útmutató is jár, így a gyerekeknek nem kell aggódniuk, hogy nem érthetik a játékot.

A Nikitin Számtorony játék kiváló választás a szülők számára, akik szeretnék, hogy gyermekeik játék közben tanuljanak. A játék 5 éves kor felett ajánlott, és a játék időtartama kb. 30 perc. A játékot 1-4 játékos játszhatja, így a testvéreivel, barátaival és családjával is játszhat. A játék alapanyaga nem szálkásodó fa, így biztonságos a gyerekek számára.

A Nikitin Számtorony játék számos díjat nyert már, köszönhetően annak, hogy hatékonyan fejleszti a gyerekek matematikai és logikai készségeit. A játék tökéletes ajándék lehet a születésnapokra vagy karácsonyra, és garantáltan örömet okoz a gyerekeknek.

Az összeadás és kivonás tanulása sosem volt még ilyen szórakoztató! A Nikitin Számtorony játékkal a gyerekek fejleszthetik matematikai és logikai készségeiket, miközben jól szórakoznak. Ne habozz, vásárold meg ma ezt a fantasztikus játékot, és nyújtsd a gyerekeknek az örömteli tanulás élményét!

Adatok

Gyártó
LOGO
Cikkszám
57741

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek