TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Nikitin Formido kreatív játék

Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék
Nikitin Formido kreatív játék

Nikitin Formido kreatív játék

Nikitin Formido lenyűgöző kreatív játék

  • a Formido nagyszerű logikai játék, ami egyben fejleszti a formafelismerést és a koncentráció készséget is
  • az egyszerűbb feladat az, hogy a mintakönyv színes alakzatait rakjuk ki
  • nehezebb a feladat, ha az egyik játékos miközben kirak egy alakzatot, a másik játékos az alakzat tükörképét alkotja meg
  • olyat is játszhatunk, hogy valaki kirak egy alakzatot a füzetből és a másik játékosnak meg kell keresnie a füzetben a mintát
  • a játék 4 évnél idősebbek számára készült

Nikitin Formido játék részei

  • 54 db színes műanyag alakzat
  • 2 db műanyag játszó tálca (24x24 cm)
  • 1 db mintakönyv (24 oldal
  • 1 db karton tároló doboz

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 490 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Nikitin Formido kreatív játék tökéletes választás a logikai és kreatív készségek fejlesztésére. A játék segítségével a gyerekek megtanulják a formafelismerést, a színek és formák összehasonlítását, valamint a koncentrációs készséget is fejlesztik. A játék ötlete egyszerű, de annál hatékonyabb: a mintakönyvből válasszunk ki egy alakzatot, majd a színes műanyag alakzatokból rakjuk össze. A játékban az egyszerűbb feladat a mintakönyv színes alakzatainak kirakása, de nehezíthetjük a játékot, ha az egyik játékos miközben kirak egy alakzatot, a másik játékos az alakzat tükörképét alkotja meg, vagy ha valaki kirak egy alakzatot a füzetből és a másik játékosnak meg kell keresnie a füzetben a mintát.

A játék 4 éves kortól ajánlott, így az óvodás gyermekek is könnyedén elboldogulnak vele. A játék időtartama változó, azonban általában 10-20 percet vesz igénybe egy játék, ami elég ahhoz, hogy a gyerekek jól szórakozzanak és közben fejlesszék kognitív készségeiket.

A játék részei magas minőségű műanyag alakzatok, két műanyag játszó tálca, valamint egy mintakönyv, amely 24 oldalt tartalmaz. A játék doboza könnyen tárolható, és bárhová magunkkal vihetjük.

A Nikitin Formido kreatív játék több díjat is elnyert, amelyek bizonyítják a játék minőségét és hatékonyságát a gyermekek kognitív fejlesztésében. Ne habozzunk, válasszuk a Nikitin Formido kreatív játékot, hogy gyermekünk jól szórakozzon, miközben fejleszti a logikai és kreatív készségeit!

Adatok

Gyártó
LOGO
Cikkszám
57743

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek