TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításJátékos íráselőkészítő - Nathan

Játékos íráselőkészítő - Nathan

Játékos íráselőkészítő - Nathan

A játék elősegíti a 4-5 éves korú gyermekek írás előkészítését. 5 nagycsoportra oszthatóak a lapok, minden csoporton belül 6 különböző típusú feladatlap található. A feladatok segítenek abban, hogy megismerjék a szóközöket, a körkörös mozdulatokat, illetve az írást előkészítő formákat.
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól
Oktatói cél:
Ezen a szinten még mindig fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a gyerek helyesen tartja az íróeszközt, illetve helyes a testtartása (ezt az A1-A2-B1-B2-C1-C2 kép illusztrálja).
Kiemelten fontos, hogy a gyerek elsajátítsa a könnyed körkörös mozdulatokat, melyekkel elősegítik az írás könnyű megtanulását.
- Használati szint
A gyerek játékosan elsajátítja az alapvető írás készséget anélkül, hogy ezt bármilyen nyomás alatt végezné.
- Érzelmi szint
A feladatok egyszerűsége miatt örömmel tudják a kitűzött feladatokat elvégezni miközben figyelembe veszi a gyerek fejlettségi szintjét. A papírokon található illusztrációk még jobban elősegítik, hogy a tanulás minél játékosabb legyen.
- Készségszint
Minden egyes csoport egy-egy témára vonatkozik, amelyben egy-egy állat mozgást végigrajzolva tud a gyermek az írásra felkészülni. Minden állatmozgásnak megvan a maga célja. Például: az egerek mozgása egy szelet sajt felé stb. A gyermek így könnyen el tudja képzelni a mozgást, s így több értelmet tudni adni a vonalak rajzolásának!
A játék tartalma:
30 darab feladatlap (30x20,5 cm):
5 csoportra lehet osztani a kártyalapokat (minden csoport 6 lapból áll). A kártyák különféle színekből állnak, melyek különféle nehézségi szinteket jeleznek.
A kék szín az első, a sárga a második, a zöld a harmadik, a rózsaszín a nkülönösk, míg a piros az ötödik szintet jelenti.
A 6 kártyalap mindegyike számozott, ami szintén a nehézségi szintet mutatja. A kép alsó sarkában található medve lábnyomok a csoporton belüli nehézségi szintet jelöli.
Minden egyes lapon van valamilyen kis állat, aki mutatja a rajzolás irányát, illetve a medve (a kép jobb alsó sarkában) jelzi, hogy hogyan kell majd kinéznie a rajznak.
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

10 010 Ft
Nincs raktáron

Adatok

Gyártó
NATHAN
Cikkszám
53906

Hasonló termékek