TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mombasa társasjáték - magyar kiadás

Mombasa társasjáték - magyar kiadás
Mombasa társasjáték - magyar kiadás
Mombasa társasjáték - magyar kiadás
Mombasa társasjáték - magyar kiadás

Mombasa társasjáték - magyar kiadás

Ismét egy játék a stratégia szerelmeseinek! A Mombasa gazdasági-stratégiai társasjáték újszerű játékmechanizmusával és variálhatóságával sok fejtörést, de egyben élvezetes szórakozást biztosít a játékosok számára! Tedd magad próbára Te is az afrikai tőzsde világában!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
75 – 150 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 470 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Mombasa társasjáték a stratégiai játékok szerelmeseinek készült. A játékban a játékosok a Kelet-Afrikai Társaság kereskedelmiállomás hálózatát irányítják, és a cél az, hogy minél több részvényt szerezzenek és a lehető legtöbb pénzt keresve jussanak el az első helyre.

A játékhoz szükséges felszerelés számos elemet tartalmaz, így a játék folyamatosan izgalmas és kihívást jelentő. A játékosoknak stratégiai gondolkodásra és taktikai érzékre van szükségük ahhoz, hogy sikeresen teljesítsék a feladatokat és győztesek legyenek.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és az ajánlott életkor 12 évtől kezdődik. A játékidő körülbelül 2 óra, ami elegendő ahhoz, hogy a játékosok teljes mértékben belemerüljenek a játékmenetbe.

A Mombasa társasjáték számos díjat és jelölést kapott a játékosok és a kritikusok körében. 2016-ban a játék megnyerte az International Gamers Award - General Strategy: Multi-player kategóriát, és jelölve volt számos más kategóriában is, mint például a Golden Geek Board Game of the Year és a Golden Geek Best Strategy Board Game.

A Mombasa társasjáték egy fantasztikus választás a társasjáték szerelmeseinek. A játék izgalmas és kihívást jelentő, ami garantáltan leköt minden játékost. Ha szeretnél egy új és izgalmas játékot a barátaiddal vagy a családoddal játszani, akkor a Mombasa társasjáték a tökéletes választás. Próbáld ki és élvezd az élményt!

Adatok

Gyártó
DeltaVisionKft
EAN
4250231705748
Cikkszám
59404

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!