TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mókás Tangram - mágneses játék

Mókás Tangram - mágneses játék
Mókás Tangram - mágneses játék
Mókás Tangram - mágneses játék
Mókás Tangram - mágneses játék
Mókás Tangram - mágneses játék
Mókás Tangram - mágneses játék

Mókás Tangram - mágneses játék

A mókás állatfigurák összeállítása közben gyermekünk észrevétlenül gyakorolja a színek, formák felismerését és párosítását. Vagy pedig a fantáziájára hagyatkozva, a különböző állatok részeit kombinálva kirakhatja a legmókásabb saját állatkertjét!

Tartalma: 1 db kihajtható szárnyú mágneses vízálló műanyag tábla, különböző színű és formájú mágneses robot elemek.

Méret: 21,5x44cm

Ajánlott életkor: 3-7 éveseknek


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 600 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Mókás Tangram egy fantasztikus játék, amely garantáltan leköti a gyerekeket órákra! A mágneses robot elemek segítségével a kicsik könnyedén kirakhatnak állatfigurákat, amik közben észrevétlenül is fejlődnek a színek és formák felismerésében, párosításában. A mókás állatkert összeállítása pedig a fantázia szárnyalására ösztönöz, hiszen a különböző állatok részeit kombinálva bármi elképzelhető!

A játékhoz 1 db kihajtható szárnyú mágneses vízálló műanyag tábla tartozik, amelyen akár többen is játszhatnak egyszerre. A különböző színű és formájú mágneses robot elemek pedig tökéletesen illeszkednek a táblára, így a gyerekek könnyedén mozgathatják őket a megfelelő helyre.

Az ajánlott életkor 3-7 éves, de a játék garantáltan szórakoztató minden korosztály számára. A játékidő pedig akár órákig is eltölthető, hiszen a gyerekeknek sosem lesz elege a mókás állatkert összeállításából.

A Mókás Tangramnak számos elismerése van a játékfejlesztők és a szülők körében egyaránt. A játék segít az apróságoknak fejlődni, miközben jól szórakoznak. Csak ajánlani tudjuk ezt a fantasztikus játékot minden szülőnek, aki szeretné fejleszteni gyermekük kreativitását és logikai gondolkodását!

Vásároljátok meg most a Mókás Tangramot, és garantáltan nem fogtok csalódni! A játék órákon át lefoglalja majd a gyerekeket, miközben észrevétlenül is fejlődnek. Legyen a tiéd a legmókásabb állatkert!

Adatok

Gyártó
Miniland
EAN
8413082319656
Cikkszám
54196

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek