TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mókás Sudoku - mágneses utazójáték

Mókás Sudoku - mágneses utazójáték
Mókás Sudoku - mágneses utazójáték
Mókás Sudoku - mágneses utazójáték
Mókás Sudoku - mágneses utazójáték

Mókás Sudoku - mágneses utazójáték

A már jól ismert Miniland Mágneses Sudoku megújult köntösben. 20 feladvány óvodás és iskolás korú gyerekeknek egyaránt.

 

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 100 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Játékidő: 20-30 perc

A Mókás Sudoku egy újabb remek lehetőség arra, hogy gyermeked a játék során fejlessze az agyát. A játék ötvözi a hagyományos Sudoku játékot az állatok világával, így vidám, színes és érdekes kihívást kínál gyermekednek. Az állatkák kiválasztása és elhelyezése a táblára garantáltan izgalmas időtöltést biztosít majd számukra, miközben fejleszti a koordinációs képességeiket és a logikájukat. A játék könnyen hordozható, így bárhol játszható, akár autóban, vonaton vagy repülőn is.

A játék ajánlott életkora 4-8 éveseknek, így kisiskolások és óvodások is bátran kipróbálhatják. A játék időtartama 20-30 perc, így nem fogják megunni a játékot és még a legmozgékonyabb gyerekek is könnyen fókuszba tudnak helyezkedni.

A játék elnyerte a "Legjobb Utazójáték" díjat, ami garantálja a minőséget és az élményt. A Mókás Sudoku mágneses táblájának köszönhetően a játék egy nagyszerű utazótárs, így a gyerekek nem csak otthon, hanem bárhol játszhatják kedvenc játékukat. A vízálló és tartós műanyag anyagból készült tábla, valamint az állatka figurák garantálják a játék hosszú élettartamát.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejleszthesse a gondolkodását és a logikáját vidám és izgalmas módon, akkor a Mókás Sudoku a tökéletes választás a számodra! Kipróbálhatod otthon, a barátaiddal vagy akár a családdal is. Ajándékozd meg gyermekedet ezzel a remek játékkal és tapasztald meg, milyen élményeket szerezhetnek közösen!

Adatok

Gyártó
Miniland
EAN
8413082319601
Cikkszám
54187

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek