TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars TIE Fighter űrrepülő

Metal Earth Star Wars TIE Fighter űrrepülő

Metal Earth Star Wars TIE Fighter űrrepülő

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metal Earth Star Wars TIE Fighter űrrepülő építőkészlet nagyszerű lehetőség arra, hogy valódi Star Wars (Csillagok háborúja) remekművet alkossunk. A Metal Earth termékek kiváló minőségű és részletgazdag kidolgozottsága garantáltan elkápráztat mindenkit, aki szereti ezeket a filmeket. Az összeállítás során nem kell ragasztót használnunk, csak a saját kitartásunkra és kézügyességünkre szükségünk lesz. A Metal Earth készletek kihívást jelentenek mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, de a végén az eredmény igazán megéri a fáradságot.

A Metal Earth Star Wars TIE Fighter építőkészletet 14 éves kortól ajánljuk. Fontos, hogy a 3 évnél fiatalabb gyermekek ne játszanak vele, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak. Az összeállítás során a csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy minden elem a helyére kerüljön, így a végeredmény pont úgy fog kinézni, mint a filmekben látott TIE Fighter.

Az összeállítás során nem csak szórakoztató időtöltést nyújt, hanem segíti a kézügyesség, a kitartás és az észrevétel fejlesztését is. A Metal Earth készletek nagyon népszerűek, és már elnyertek több díjat is a kiváló minőségük és kidolgozottságuk miatt.

Ha szereted a Star Wars filmeket, és szeretnél valami igazán különlegeset alkotni, akkor a Metal Earth Star Wars TIE Fighter építőkészlet biztosan nem fog csalódást okozni. Vásárold meg most, és indíts el egy izgalmas és kreatív projektet, amelyet egymagad vagy a családod minden tagja élvezni fog!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012569
Cikkszám
58582

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek