TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Második esély társasjáték

Második esély társasjáték

Második esély társasjáték

A Patchwork szerzőjének a legújabb játéka! A Második Esély-ben a kihúzott kártyán lévő ábrát rajzold a játéktömbödre úgy, hogy a lehető legjobban töltse ki azt. Ha neked marad a legkevesebb üres négyzeted, akkor Te nyertél.

A Második esély egy remek társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a darab elhelyezés, a ceruza-papír és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Nyelv: Magyar

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 690 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Második Esély társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet bármikor élvezhetsz a barátaiddal vagy a családoddal. A játék során minden körben választanod kell egy alakzatot, amit lerajzolsz a játéktáblára. A cél az, hogy minél kevesebb üres négyzet maradjon a játék végére. Ha egyik kirakó-darab sem fér el, akkor sem kell aggódni, mert a Második Esély játékszabálya lehetővé teszi a korai kieséstől való megmentést.

A játékot 2-6 fő játszhatja, és ajánlott korosztálya 8 éves kortól. A játék időtartama általában 20-40 perc, így tökéletes választás lehet rövidebb játékra is.

A Második Esély társasjáték már több díjat is elnyert, többek között 2020-ban a Német Társasjáték Díjat és az Amerikai Társasjáték Díjat is. Ez a játék garantáltan leköt és szórakoztat mindenkit, akár kezdő, akár haladó játékos vagy.

Ha szeretnéd kipróbálni a Második Esély társasjátékot, akkor ne habozz! A játék tartalma 56 db kártya, 1 játéktömb és 1 játékszabály, és letölthető a magyar nyelvű játékszabályt is a honlapunkról. Csak válaszd ki a kedvenc szobádat, szerezd be a játékot és kezdj el játszani! A Második Esély társasjáték garantáltan feledhetetlen élményt nyújt majd minden játékosnak.

Adatok

Gyártó
LookoutGames
EAN
5999887241703
Cikkszám
58884

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek