TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Magnetic Travel Pingvin parádé Smart Games

Magnetic Travel Pingvin parádé Smart Games

Magnetic Travel Pingvin parádé Smart Games

Legyen részed szuper játékélményben a Magnetic Travel Pingvin Parádé - Penguins Parade logikai játékkal, már 5 éves kortól! A logikai feladványokat egy másneses játéktáblán kell megoldanod, cuki pingvinekkel fogsz találkozni! Tedd fel az pingvineket és a jégtáblákat úgy, hogy az ábrán látható eredményt kapd! A játék a mágneses kialakítása miatt kiválóan alkalmas az utazással eltöltött időre is! Remekül fejleszti a problémamegoldó-képességet, a gondolkodást, a logikát és a térlátást is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (57)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- feladványfüzet

A Pingvin parádé Smart Games játék 1 fő részére ajánlott, de baráti társaságokkal is remek szórakozást nyújthat. Az ajánlott életkor 6 évtől 99 éves korig terjed. A játékidő játékosonként változó, de általában 15-30 perc között mozog.

A társasjáték már több díjat is elnyert, köztük az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award-ot, a Creative Child Magazine Preferred Choice Award-ot és a Tillywig Brain Child Award-ot. A játék kiválóan fejleszti a gondolkodási készségeket, így akár oktatási célra is használható.

A Smart Games, Magnetic Travel sorozatának újabb tagja, a Pingvin parádé nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is igazi kihívást jelent. A könnyűtől a nehézig változó feladatok garantáltan lekötik az embert, és remekül fejleszti a logikai és képfelismerő készségeket. A játék kis mérete miatt ideális utazáshoz, de otthoni kikapcsolódásra is tökéletes választás lehet. A mágneses játékelemeknek köszönhetően a játék a legkisebbek számára is biztonságos és könnyen kezelhető.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely fejleszti a logikai gondolkodásodat és kihívást jelent minden korosztály számára, akkor a Pingvin parádé Smart Games tökéletes választás. Vásárold meg most, és éld át a játék izgalmas pillanatait egyedül vagy barátaiddal!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301518327
Cikkszám
58719

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!