TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték Smart Games

Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Legyen részed szuper játékélményben a Magnetic Travel Ementáli - Brain Cheeser logikai játékkal, már 6 éves kortól! A logikai feladványokat egy másneses játéktáblán kell megoldanod, sajtdarabokkal és egérkékkel fogsz találkozni! Tedd fel az egérkéket és a sajtokat úgy, hogy az ábrán látható eredményt kapd! A játék a mágneses kialakítása miatt kiválóan alkalmas az utazással eltöltött időre is! Remekül fejleszti a problémamegoldó-képességet, a gondolkodást, a logikát és a térlátást is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (46)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

A Smart Games Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték egy fantasztikus játék azoknak, akik szeretnek kihívásokat megoldani, miközben fejlesztik a logikai és problémamegoldó képességeiket. Az egyszerű játékfelület és a mágneses játékelemek lehetővé teszik, hogy bárhol játszhasson, így bármikor kéznél lehet, ha szórakozni szeretnél.

A játékban 6 kis egérkének kell kijutnia az ementáli sajt résein, ehhez pedig megfelelően kell elhelyezni a játékelemeket, hogy az utat kijelöld. Az első pár feladvány egyszerűbb, de ahogy haladsz előre a játékban, a feladatok egyre nehezebbek lesznek, így mindig van kihívás a játékban.

A Smart Games Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték 1 játékos számára ajánlott, és 7 éves kortól lehet játszani. A játékidő rövid, kb. 10-15 perc, így többet is játszhatsz egy nap.

A játék sikere nem véletlenül, hiszen több elismerést is bezsebelt, többek között a 2017-es ASTRA Best Toys for Kids díjat. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a képességeidet is. A logikai és problémamegoldó képességek fejlesztése rendkívül fontos az életben, és a Smart Games Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték segítségével jó szórakozással párosíthatod a fejlődést.

Ha szeretnél egy könnyen hordozható, ugyanakkor szórakoztató és fejlesztő játékot, akkor a Smart Games Magnetic Travel Ementáli logikai útijáték a legjobb választás számodra. Így bármikor játszhatsz, bárhol is vagy, és közben növeled a logikai és problémamegoldó képességeidet. Próbáld ki már ma!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301517900
Cikkszám
58715

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó kis logikai játék, praktikus mágneses kidolgozás. Amelyik gyereknek van más logikai játéka, annak ez is tetszeni fog.