TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Magnetic Travel Bogárvilág logikai társasjáték Smart Games

Magnetic Travel Bogárvilág logikai társasjáték Smart Games

Magnetic Travel Bogárvilág logikai társasjáték Smart Games

Bújócska a bogarak világában! A méltán népszerű Hide&Seek játékok úti mágneses változata.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (41)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

A Magnetic Travel Bogárvilág egy fantasztikus logikai társasjáték a Smart Games-től, amely készségfejlesztésre ösztönöz játék közben! Az utazáshoz ideális kialakítása, valamint a kis mérete miatt bármikor és bárhol élvezhető játékélményt nyújt.

A játékban az állatok közül mindenkit el kell rejtened a 4 lapkával, csak azok maradhatnak elől, amelyek a feladványban láthatók. A játékban 48 különböző feladvány található 4 különböző nehézségi szinten, így minden korosztálynak megfelelően kihívást jelent. Az első feladványok könnyűek, így akár az 5 éves gyerekek is könnyedén megoldhatják, míg a nehézabbak akár a felnőtteket is próbára tudják tenni.

A játék során számos készséget fejleszthetünk, mint például a logikai következtetést, a stratégiai előtervezést, a képfelismerést és térlátást, a problémamegoldó képességet, a kombinációs készséget, a koncentrációt, az önálló feladatmegoldást és még sok mást.

A játék tartalma egy mágneses játékkönyv 48 feladvánnyal, játéktáblával és a megoldásokkal, valamint 4 játéklapka, amelyek a bogarak elrejtéséhez szükségesek. A játékban egyedül is játszhatunk, de barátainkkal és családtagjainkkal is élvezhetjük a játékot.

A Smart Games társasjátékai számos díjat nyertek, köztük a 2018-as "Toy Award" díjat is, amely bizonyítja, hogy a Magnetic Travel Bogárvilág nem csak szórakoztató, de kiválóan fejleszti a gyermekek készségeit is.

Ha szeretnél egy izgalmas és kihívást jelentő játékot, amely fejleszti a logikát és a problémamegoldó képességet, akkor a Magnetic Travel Bogárvilág a tökéletes választás számodra!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516477
Cikkszám
58718

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!