TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Lyngk logikai játék

Lyngk logikai játék

Lyngk logikai játék

Taktikázz, stratégiázz, használd a logikád! A Lyngk kétszemélyes logikai társasjátékban fontos a jó időzítés - ha túl korán vagy túl későn feded fel magad, az mindkét esetben károdra válhat...

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 030 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Lyngk logikai játék egy rendkívül izgalmas kihívás a két személy számára. A játék célja, hogy a játékosoknak ötemeletes tornyokban kell elhelyezniük a színes korongokat, amelyeket előbb ki kell választaniuk a hatból. A játék során a taktikázás és a stratégiai gondolkodás kiemelt szerepet kap, így azoknak ajánljuk, akik szeretnének kihívást jelentő játékot játszani.

A játék 13 éves kor felett ajánlott, és körülbelül 30-60 percig tart egy kör lejátszása. A játéktér minden egyes játékosnál ugyanolyan, így mindkét félnek ugyanannyi esélye van a győzelemre. A játék során az időzítés nagyon fontos, hiszen ha túl korán vagy túl későn fedjük fel magunkat, az ellenfelet előnyre teheti szert.

A Lyngk logikai játék számos elnyert díjjal rendelkezik, amelyek bizonyítják a játék minőségét és értékességét. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a logikus gondolkodást, az időzítést és a stratégiai képességeket is.

Ha szeretsz kihívásokat, és szeretnél egy olyan játékot játszani, amelyben az időzítés és a stratégiai gondolkodás kulcsfontosságú, akkor a Lyngk logikai játék a te választásod. Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
HuchAndFriends
EAN
4260070000000
Cikkszám
59426

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek