TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék

Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék
Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék
Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék
Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék

Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játék

Tedd próbára a matematikai és a következtető képességeidet a Logic Cards, sárga - Brain Games logikai játékkal! A kártyapakliban 53 különféle feladványt találsz, amelyek ötféle nehészségi szint szerint csoportosíthatók. A változatos rejtvényekkel csak úgy repül az idő, játszhatod őket egyedül, de a családtagokkal, barátokkal is rengeteg szuper élményt szerezhetsz! Versenyezzetek, hogy ki tud többet megoldani a feladatok közül, okostelefonnal pedig könnyedén ellenőrizhetitek a megoldásokat!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (13)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 190 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Logic Cards sárga kártyacsomagja egy igazi agytorna és kihívás minden korosztály számára. A játékban 53 különféle feladvány található öt nehézségi szintben, amelyek garantáltan tesztelik matematikai és következtető képességeidet. A Logic Cards kártyákkal akár egyedül is játszhatsz, vagy ha barátaiddal versengenél, akkor is remek választás. A megoldásokat a dobozban találod, így mindig ellenőrizheted, hogy helyesen oldottad-e meg a feladatot.

A játékhoz nincs szükség másra csak a kártyákra és okostelefonra (android, ios). Az interaktív megoldás bemutató segítségével könnyedén ellenőrizheted a megoldásodat és gyorsan megtudhatod, hogy helyesen oldottad-e meg a feladatot. A Logic Cards kártyákkal akár egyedül vagy barátaiddal is játszhatsz, így remek időtöltés lehet a hosszú téli estéken vagy a nyári szabadságok alatt.

A Logic Cards kártyacsomagját 12 éves kortól ajánljuk minden logikai feladványokat kedvelő játékosnak. Az öt nehézségi szint garantáltan teszteli a képességeidet és segít abban, hogy fejleszd a logikai gondolkodásodat. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szánsz a játékra, azonban garantáltan lefoglal majd téged és barátaidat egy hosszabb ideig.

A Logic Cards kártyacsomagjának számos díja van, többek között 2018-ban elnyerte a Németországban megrendezett Spielwarenmesse Toy Award-ot is, amely a legjobb logikai játék kategóriában lett díjazva. A Logic Cards kártyacsomagjával tehát garantáltan jó választást teszel, ha fejleszteni szeretnéd a logikai gondolkodásodat és szeretnél egy izgalmas, szórakoztató játékot játszani. Válaszd a Logic Cards sárga kártyacsomagját és tedd próbára a matematikai és következtető képességeidet!

Adatok

Gyártó
BrainGames
EAN
5999566840579
Cikkszám
55114

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek