TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Légy résen! társasjáték

5 (1 vélemény)
Légy résen! társasjáték

Légy résen! társasjáték

5 (1 vélemény)

Megbízhatsz a barátaidban? Könnyen megy az együttműködés? Szerinted melyikőtök az, aki belülről próbálja elpusztítani a társaságot? A Légy résen! blöffölős kártyajátékot a dedukció, a rettegés és az összefogás teszi kalandos partijátékká!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
13 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 12 játékos részére
Játékidő :
15 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (32)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 190 Ft
Nincs raktáron

Részletek

<<<

A Légy résen! társasjáték izgalmas kalandra kalauzol el minket, ahol a csapatunknak nemcsak a szigeten megbúvó rejtélyt kell megoldania, hanem azokat az elemeket is ki kell kerülniük, amik a csapat tagjait belülről támadják. A játék kihívásokkal teli, és csak azoknak ajánlott, akik bátrak és megfontoltak, és akiknek acélidegeik vannak, hogy végigjátsszák ezt az izgalmas kalandot. A játék egyszerre 3-6 játékos számára ajánlott, akik 14 éves kortól vehetik fel a kesztyűt. A játékidő kb. 45-60 perc, így akár egy esti játék is lehet belőle a barátokkal.

A játék tartalmazza a szükséges kártyákat, amelyek segítségével a játékosok végigjárhatják a szigetet, és kideríthetik a rejtélyt. A játékszabályok magyar nyelven letölthetőek, így könnyen olvashatóak és megérthetőek mindenki számára. A játék már elnyert néhány díjat, amelyek biztosítják a játék magas minőségét és szórakoztató élményét. A Légy résen! társasjáték nemcsak a szigeten megbúvó rejtélyeket tárja fel, hanem a játékosokat kihívások elé állítja, és a játék végéig izgalmas és lebilincselő élményt nyújt.

Ha szereted a kihívásokat, és az izgalmas játékokat, akkor a Légy résen! társasjáték neked való. Vedd fel a kesztyűt a barátaiddal, és játsszátok végig ezt az izgalmas kalandot, ahol a tét az életetek lehet. A játék garantáltan leköti majd a figyelmeteket, és emlékezetes élményt nyújt majd minden játékos számára. Töltsétek el az estéteket izgalmas játékokkal, és kalauzoljátok egymást a kalandok világában. A Légy résen! társasjáték a legjobb választás a szórakoztató játékok között. Hajrá, indulhat a játék!

Adatok

Gyártó
DeltaVisionKft
EAN
8051277170035
Cikkszám
59405

Saját videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Egyszer volt alkalmam játszani vele egy nagyobb társasággal. Akkor eldöntöttem, hogy nekem is kell majd belőle. Viszonylag rövid játékideje, könnyen elsajátítható szabályrendszere, de érdekes, izgalmas játékmenete miatt bármilyen társaságban jó szórakozást nyújt beszélgetés mellett is.

Kiegészítő termékek