TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Lady Baby kártyajáték – Piatnik

Lady Baby kártyajáték – Piatnik

Lady Baby kártyajáték – Piatnik

Tulajdonságok:
A Bohnanza alapjátéktól függetlenül játszható! A játékosok a földjeiken ügyességük és a szerencse segítségével babot termelnek és igyekeznek minél nagyobb haszonnal eladni. Ha egy babföld learatásakor lady babkártya van felül, több Tallért kaphatnak a termésért. A játékosok célja az, hogy minél több tallérhoz jussanak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
45 – 60 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 430 Ft
Nincs raktáron

Részletek

ajánlott és kb. 45 perc a játékidő.

A Bohnanza-Lady Baby kártyajáték egy fantasztikus társasjáték, amelyben a játékosok a saját földjeiken babot termesztenek. Azonban van egy kis csavar a történetben, hiszen ha aratásakor lady bab kártya van a termésen, akkor nagyobb profitot jelent a játékosoknak. A játék célja az, hogy a játékosok minél több tallérhoz jussanak, és ehhez ügyesen kell gazdálkodniuk a termőföldjükön.

A Bohnanza-Lady Baby kártyajáték 3-5 játékos részére készült, és 12 éves kortól ajánlott. Az átlagos játékidő kb. 45 perc, és garantáltan izgalmas és szórakoztató perceket nyújt a játékosoknak. A Piatnik által készített társasjáték rengeteg rajongót szerzett már a világ minden táján, és számos díjat nyert el a játék közösségtől.

Ha szereted a társasjátékokat, imádni fogod a Bohnanza-Lady Baby kártyajátékot! Engedd szabadjára a fantáziád, és tervezd meg a tökéletes termésedet, hogy minél több pénzt szerezhess. A játék során sokat tanulhatsz a gazdálkodásról, és fejlesztheted a stratégiai gondolkodásodat is.

Ne habozz többé, szerezd be a Bohnanza-Lady Baby kártyajátékot, és élvezd a játék izgalmait! Garantáltan szórakoztató és élménydús perceket fogsz eltölteni vele barátaiddal vagy családtagjaiddal. A játék kiváló ajándék ötlet is lehet a társasjáték rajongó barátaidnak vagy családtagjaidnak. Ne várj tovább, vásárold meg most a Bohnanza-Lady Baby kártyajátékot, és élvezd a játék élményeit!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890743160
Cikkszám
100878

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!