TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kuna yala társsjáték - Djeco

Kuna yala társsjáték - Djeco
Kuna yala társsjáték - Djeco
Kuna yala társsjáték - Djeco
Kuna yala társsjáték - Djeco

Kuna yala társsjáték - Djeco

Izgalmas, kicsit összetettebb társasjáték már 8 éves kortól a tenger mélyén. Halak, korallok, cápák és polipok színesítik az egyszerű gyűjtögetős játékot. A cél, hogy a saját halrajodban a te színedből legyen a legtöbb hal, miközben próbáld akadályozni a többi játékos pontgyűjtési akcióit! Na, érted már? Próbáld ki Te is, nem bánod meg!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (13)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 960 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Djeco által készített Kunayala társasjáték egy igazi kihívás azoknak, akik szeretnének belemerülni a tenger világába és egy izgalmas halrajt összeállítani. A játékban 2-4 játékos vehet részt, és ajánlott kortól függetlenül mindenki számára élvezetes lehet. A játék időtartama kb. 30-45 perc lehet, így nem lesz túl hosszú vagy unalmas.
A játékmenet során a játékosoknak ügyesen kell gondolkodniuk és taktikázniuk, hogy minél több saját színű halat gyűjtsenek össze a rajukban. Azonban vigyázni kell a ragadozókra, például a cápákra, akik elpusztíthatják a halakat. A játékban szereplő kártyák szépen kidolgozottak, a színek és a minták gyönyörűek, ami még inkább fokozza a játék élményét.
A Kunayala társasjáték számos elismerést kapott, például a 2016-os Golden Geek Awards-n a legjobb kisgyermekes társasjáték kategóriában. Ez garantálja, hogy a játék valóban kiváló minőségű és garantáltan szórakoztató.
Ha szereted a kihívásokat és a társasjátékokat, amelyekben ügyesen kell taktikázni, akkor a Kunayala a tökéletes választás számodra. Kellemes játékot kívánunk a tenger világában!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
4,2 x 21,4 x 21,3 cm
Djeco cikkszám
DJ08478
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900084780
Cikkszám
56479

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!