TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék

Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék

Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék

Klasszikus minőségi Tactic játékok, megunhatatlan és örökzöld. Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék fém dobozban


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 680 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék ideális választás minden korosztály számára, akár egy családi játék estén, baráti összejövetelen vagy akár gyermekszületésnapi partin. A játékban minimum 2, maximum 6 játékos vehet részt, így garantált a jó hangulat és a fergeteges szórakozás. Az ajánlott életkor pedig 6 évtől kezdődik, egészen 99 éves korig.

A játék időtartama változó, általában 10-30 perc között mozog, azonban a játékosok száma, a technikai képességek és a szerencse is befolyásolhatja az időtartamot.

A Klasszikus Tower Jenga ügyességi játék nagyszerűségét bizonyítja az is, hogy számos díjat nyert az évek során, többek között a Toy Industry Association "Játék az évért" díját is elnyerte 2015-ben.

Szóval ne habozz, vedd meg a Klasszikus Tower Jenga ügyességi játékot és élvezd a szórakozást, az izgalmat és a kihívást, amelyet ez a játék kínál! Legyen ez az egyik kedvenc társasjátékod, amely garantáltan többször előkerül majd a családi és baráti összejövetelek alkalmával. Ráadásul a játék egyszerű szabályai, a könnyű játékmódja és a szórakoztató kihívások miatt biztosan mindenki szeretni fogja. Így vedd meg most a Klasszikus Tower Jenga ügyességi játékot és élvezd a játék élményét!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739140049
Cikkszám
55087

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek