TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Klasszikus Kínai sakk fajáték

Klasszikus Kínai sakk fajáték
Klasszikus Kínai sakk fajáték
Klasszikus Kínai sakk fajáték
Klasszikus Kínai sakk fajáték

Klasszikus Kínai sakk fajáték

Klasszikus minőségi Tactic játékok, megunhatatlan és örökzöld. Klasszikus Kínai sakk fajáték

A doboz mérete: 16.8 x 16.6 x 5.2 cm


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 390 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Klasszikus Kínai sakk fajáték egy kihagyhatatlan játék mindenki számára, aki szereti a társasjátékokat! Az egész család élvezheti a játékot, mivel 2-4 játékos játszhat vele. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól, így a gyerekeknek is remek szórakozást nyújt, de a felnőttek sem fognak unatkozni.

A játék időtartama általában 15-30 perc, ami tökéletes, ha az embernek nincs sok szabadideje, de szeretne egy jó kis játékot játszani. Az örökzöld játék kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az egész család élvezze együtt az időtöltést, és egy kicsit kikapcsolódjon.

A Klasszikus Kínai sakk fajáték több díjat is elnyert az évek során, így biztos lehet benne, hogy a minősége kiváló. A tartós fa kivitelezésnek köszönhetően hosszú ideig élvezheti a játékot, és bármikor előveheti, hogy újra és újra megtapasztalja a játék izgalmát.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd ezt a fantasztikus játékot, és add hozzá a gyűjteményedhez! A Klasszikus Kínai sakk fajáték garantáltan szórakoztató és kihívást jelentő játékélményt nyújt minden játékos számára. Legyél te a legügyesebb játékos, és nyerd meg a játékot!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739140278
Cikkszám
55079

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek