TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Klasszikus fa Backgammon

Klasszikus fa Backgammon
Klasszikus fa Backgammon
Klasszikus fa Backgammon
Klasszikus fa Backgammon

Klasszikus fa Backgammon

Elegáns fából készült klasszikus Backgammon.

A doboz mérete: 16.5 x 5 x 16.6 cm


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 390 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Klasszikus fa Backgammon ideális választás minden korosztály számára, aki szeretne egy igazán elegáns és kihívást jelentő társasjátékot játszani. A játékot két játékos játszhatja, és ajánlott kortól függetlenül mindenki számára, aki szereti a stratégiai játékokat és az izgalmas kihívásokat. A játék időtartama általában 30-60 perc, így bármikor könnyedén beiktathatjátok egy baráti összejövetelen vagy családi vacsora után.

A játék kiváló minőségű fából készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a stabilitást. A doboz mérete ideális, hogy magaddal vihesd bárhová, és élvezd a játék izgalmait bárhol és bármikor. A játékmenet egyszerű, de mégis kihívást jelentő, így a játék minden egyes alkalommal más és más lesz. A Klasszikus fa Backgammon több díjat is nyert a játékfejlesztők és a társasjáték rajongók körében, ami csak tovább bizonyítja a játék magas színvonalát.

Ha szereted a kihívásokat és az elegáns játékokat, akkor a Klasszikus fa Backgammon a tökéletes választás számodra. Vedd meg most, és élvezd a játék izgalmait barátaiddal és családoddal együtt!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739140261
Cikkszám
55078

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek