TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kígyók és létrák a dzsungelben

Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben

Kígyók és létrák a dzsungelben

A népszerű Kígyók és létrák társasjáték dzsungeles változata, mely 4 éves kortól, 2-4 fővel játszható! Juss fel Te a leggyorsabban a tábla csúcsára! Dobj szerencsésen, és győzd le a többieket!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 870 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kígyók és létrák a dzsungelben társasjáték egy remek szórakozási lehetőség a gyermekek számára. Ez a változat a hagyományos játékot varázsolja el egy dzsungeles környezetben, ahol a játékosoknak egy tábla csúcsára kell jutniuk a lehető leggyorsabban.

A játék 4 éves kortól ajánlott, és 2-4 fő játszhatja. A játékosok sorra következnek, és kockadobásokkal határozzák meg a lépéseik számát. Ha a játékos olyan mezőre kerül, amin egy létra alja látszik, a korongjával előrelép arra a mezőre, amin a létra felső foka van. Ha azonban olyan mezőre ér, amin egy kígyó feje látszik, korongjával visszalép abba a mezőbe, ahol a kígyó farka vége van.

A játék remek lehetőséget biztosít a társas kapcsolatok és a szocializáció kialakítására, valamint segít a kudarcélmények feldolgozásában is. A játék időtartama változó, attól függően, hogy a játékosok mennyire szerencsések a dobásaikkal.

A készlet tartalma egy összerakható játéktábla, 4 színes korong és 1 dobókocka, így mindenki készen állhat a játékra. A Kígyók és létrák a dzsungelben társasjáték már több díjat is elnyert a kategóriájában, így biztos lehet benne, hogy egy minőségi játékot kap a gyermeke számára.

Ha valami szórakoztató és tanulságos játékot keres a gyermeke számára, akkor a Kígyók és létrák a dzsungelben társasjáték az ideális választás. Segít a játékosoknak megérteni a versengés és a szabályok fontosságát, miközben remek szórakozást kínál a család minden tagjának.

Adatok

Gyártó
Orchard
EAN
5011863102041
Cikkszám
54898

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek