TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Képmesék társasjáték

Képmesék társasjáték
Képmesék társasjáték
Képmesék társasjáték
Képmesék társasjáték

Képmesék társasjáték

Mindenkinek van egy sztorija! A Képmesék egy nagyszerű mesélős partijáték, ami kihozza az ember gyermeki mesélős énjét.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 12 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 640 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- 1 dobókocka

A Képmesék társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy együtt játszhassunk és meséljünk egymásnak történeteket. A játék megszólítja mindazokat, akik szeretnek alkotni, improvizálni és kreatívan gondolkodni. A játék során a képek inspirálnak minket, hogy elmeséljünk egy történetet, vagy akár reagáljunk egy vitára.

A társasjáték öt különböző játékmódot kínál, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A fiatalabbaknak ez egy remek készségfejlesztő játék, hiszen segít a kommunikációs és kreatív készségeik fejlesztésében. A felnőtteknek pedig egy igazi party játék, amely garantáltan felpezsdíti majd az estéjüket.

A játékban minimum 2, maximum pedig 8 játékos vehet részt egyszerre. Az ajánlott életkor pedig 6 évestől felfelé kezdődik. A játékidő változó, ám általában 30-60 percet szokott kitölteni egy játék.

A Képmesék társasjáték számos díjat nyert már különböző társasjáték-versenyeken, és nagy népszerűségnek örvend a világ számos országában. A játék igazi kihívás mindazoknak, akik szeretik a meséket és a fantáziát, és akik szívesen fejlesztik a kreativitásukat. A játékot könnyű megtanulni, és garantáltan jó hangulatot varázsol bármilyen társaságba.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely garantáltan szórakoztató és kihívást jelent a számodra, akkor a Képmesék társasjáték a tökéletes választás. Készülj fel arra, hogy számtalan történetet fogsz hallani és mesélni, és hogy garantáltan jó hangulatban fogod tölteni az estédet. Próbáld ki te is, és csatlakozz a Képmesék rajongói táborához!

Adatok

Gyártó
CocktailGames
EAN
3760052142826
Cikkszám
55697

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek