TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kártyalap tartó gyerekeknek – Piatnik

Kártyalap tartó gyerekeknek – Piatnik

Kártyalap tartó gyerekeknek – Piatnik

Tulajdonságok:
Mérete: kb. 20 cm
Anyaga: műanyag

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Piatnik Kártyalap tartója a tökéletes társasjáték kiegészítője, amelyet kifejezetten gyerekeknek terveztek. Ha szereted a kártyajátékokat és szívesen játszol velük, akkor ez a kártyatartó a legjobb barátod lesz a játék során.

A kártyalap tartó mérete kb. 20 cm, így tökéletesen beleillik a gyerekek kezébe, nem foglal sok helyet és könnyen hordozható. Anyaga műanyag, így könnyen tisztítható és tartós.

Ez a kártyatartó nemcsak praktikus, de nagyszerű segítőtársad lesz a játék során is. A kártyalapokat könnyen beillesztheted és kiválóan tartják őket, így biztosan nem omlik össze a játék közben. Ráadásul nem kell aggódnod, hogy a kártyalapokat elveszítik vagy összekeverik a játék során.

A Piatnik Kártyalap tartója ideális kártyajátékokhoz, mint pl. a Makaó, a Kanasta vagy bármely más kedvenc kártyajátékodhoz. A kártyalap tartó alkalmas 2-4 játékos számára és ajánlott életkortól függetlenül.

A játékidő a kártyajáték típusától függ, de a kártyalap tartó használata megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a játékot.

A Piatnik Kártyalap tartója már megnyerte a kártyajáték rajongók szívét szerte a világon és elnyerte a legjobb kiegészítő díját is. Ha szeretnéd, hogy a kártyajátékok még élvezetesebbek legyenek, akkor ne habozz és szerezd be a Piatnik Kártyalap tartóját!

Hasznos, praktikus és szórakoztató – ez a Piatnik Kártyalap tartója!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890292491
Cikkszám
103034

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek