TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



NyúlUgró társasjáték Smart Games

NyúlUgró társasjáték Smart Games
NyúlUgró társasjáték Smart Games
NyúlUgró társasjáték Smart Games
NyúlUgró társasjáték Smart Games
NyúlUgró társasjáték Smart Games
NyúlUgró társasjáték Smart Games

NyúlUgró társasjáték Smart Games

A Nyúlugrás SmartGames - Jumpin-ban segíts a nyusziknak a biztonságos nyúlüregbe jutnia. Ebben segítségre vannak a többi nyuszik, a róka és a gombák.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (24)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A NyúlUgró társasjáték a Smart Games-től egy fantasztikus játékélményt kínál, amelyben a nyulak biztonságáért küzdhetsz. A játék célja, hogy segíts a nyulaknak átjutni a játéktáblán a biztonságos üregekbe, miközben kihívásokkal és akadályokkal találkozol az úton.

A játékban 3 nyul játékelem, 2 róka játékelem és 3 gomba játékelem található, amelyekkel saját stratégiád alapján kell eljuttatnod a nyulakat az üregekbe. Az 60 feladvány pedig különböző nehézségi szinteken teszi próbára a játékosokat, így garantáltan sokáig leköt majd.

A NyúlUgró társasjáték 1 játékos számára is játszható, de akár több játékos is csatlakozhat a játékhoz. Ajánlott életkor 7 éves kortól, de akár felnőttek is élvezhetik a játékot.

A játékidő pedig átlagosan 15-20 perc, így egy gyors és szórakoztató játékra számíthatunk.

A NyúlUgró társasjáték 2016-ban elnyerte az ASTRA Best Toys for Kids díját, ami egy nagyon nagy elismerés a játék számára.

Ha szereted a kihívásokkal teli játékokat, és szívesen küzdenél a nyulak biztonságáért, akkor a NyúlUgró társasjáték kiváló választás számodra. Ráadásul a játék könnyen hordozható, így akár utazások során is magaddal viheted, hogy bármikor játszhass vele. Próbáld ki te is!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301521280
Cikkszám
58867

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!