TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Időzített bomba társasjáték - Iello

Időzített bomba társasjáték - Iello

Időzített bomba társasjáték - Iello

Az Időzített Bomba játékban 2 csapat néz egymással farkasszemet. Az egyik Moriarty csapata, akik mindent elkövetnek, hogy felrobbantsák a bombát. De ott van Sherlock Holmes csapata, aki viszonnt azért követnek el mindent, hogy a bomba ne robbanjon fel.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 8 játékos részére
Játékidő :
25 – 30 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (49)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 560 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- 1 bombajelző
- 1 időzítő
- 1 játékszabály

Az Időzített Bomba társasjáték kiváló választás minden kalandvágyó játékossal számára! A játék akár 8 fős csapatok számára is izgalmas kihívást jelent, és ideális azoknak, akik szeretik a dedukciós játékokat, vagy éppen a taktikázást. Az ajánlott életkor 14 éves kortól, és a játék körülbelül 45 percig tart.

Az Időzített Bomba társasjáték számos elismerést és díjat nyert az évek során. Az International Gamers Award, a Mensa Select Award, és a Golden Geek Award csak néhány azok közül a díjak közül, amelyeket ez a fantasztikus játék elnyert.

Ha szereted a Sherlock Holmes történeteket, vagy éppen kalandvágyó vagy, az Időzített Bomba társasjáték neked való! Fedezd fel a Big Ben és az angol főváros rejtett zugait, és segíts a jó fiúknak a rosszak elleni küzdelemben! A játék izgalmas, szórakoztató és garantáltan jó hangulatot teremt minden játékossal számára. Vágj bele egy kalandteli estébe, és élvezd az Időzített Bomba társasjáték kínálta élményeket!

Adatok

Gyártó
Iello
EAN
3760175514647
Cikkszám
55693

Bemutató videó

Saját videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!