TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya 2×55 lap – Piatnik

Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya 2×55 lap – Piatnik

Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya 2×55 lap – Piatnik

Tulajdonságok:
– Happy Holiday römi kártya
– 2×55 lapos pakli
– Lapméret: 63 × 88 mm
– Anyaga: Plasztik

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 160 Ft
Nincs raktáron

Részletek

– Teljesen vízálló
– Tartós és ellenálló
– 4 szabványos lapka
– Ajánlott játékosok száma: 2-6 fő
– Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
– Játékidő: 20-30 perc

A Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya a Piatnik minőségével és évekig tartó játékélményt biztosít a kártyajátékosok számára. Egy valódi szórakozás, amely akár otthon, akár utazás közben is játszható. Az 55 lapos dupla pakli lehetővé teszi, hogy akár 6 játékos is részt vegyen a játékban, így a baráti összejövetelek vagy a családi nyaralások teljes élmények lesznek.

A Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya azoknak a játékosoknak készült, akik szeretik a tartós és ellenálló játékkártyákat. A lapok teljesen vízállóak, így nincs szükség aggódni a vízbe eső vagy nedvességgel átitatott kártyalapok miatt. Ez a kártyajáték garantáltan tartós és hosszú élettartamú, így azoknak a játékosoknak is ajánljuk, akik szeretnének hosszú élményeket szerezni a játékkártyákkal.

A Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya egyedülálló játékélményt biztosít a játékosok számára. Az 55 lapos dupla pakli lehetővé teszi, hogy a játék könnyen alkalmazkodjon a játékosok számához. A kártyajáték ajánlott 2-6 fő részvételére, és ajánlott korosztály 6 éves kortól. A játékidő rövid, csupán 20-30 perc, így a játékosoknak elegendő idejük van, hogy élvezhessék a játékot, de ezzel együtt nem hosszú, így akár több játszmát is játszhatnak a játékosok.

A Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya számos díjat nyert már, köszönhetően annak, hogy a kártyajáték kiváló minőséggel és egyedülálló játékélménnyel rendelkezik. Ha szeretne egy igazán tartós és ellenálló játékkártyákat vásárolni, amelyeket akár a vízbe is magával vihet, akkor a Happy Holiday vízálló plasztik römi kártya a legjobb választás. Vásárolja meg most és élvezze a játékot bárhová is megy!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890237133
Cikkszám
104381

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!