TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gyümi Géniusz kártyajáték

5 (2 vélemény)
Gyümi Géniusz kártyajáték
Gyümi Géniusz kártyajáték
Gyümi Géniusz kártyajáték
Gyümi Géniusz kártyajáték
Gyümi Géniusz kártyajáték
Gyümi Géniusz kártyajáték

Gyümi Géniusz kártyajáték

5 (2 vélemény)
Legyen részetek örömteli élményekben a Gyümi Géniusz kártyajátékkal! A Gyümi kártyajáték lapjain gyümölcsöket és számokat láthattok, a feladat az, hogy gyümölcsök gyűjtögetésével tegyétek próbára a memóriátokat, mint az alapjátékban! Ez a már jól ismert és mókás kártyajáték még furfangosabb változata, szerezzetek szuper élményeket!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
20 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 450 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Gyümi Géniusz kártyajátékot bátran ajánljuk mindenkinek, aki szereti a memóriajátékokat és a gyümölcsöket. A játékot 2-4 játékos játszhatja, és ajánlott életkor 6 évtől. A játék körülbelül 20-30 percig tart, így ideális szórakozás lehet egy rövid szabadidős tevékenységhez.

A játék szabályai nagyon egyszerűek és gyorsan megtanulhatóak. Minden játékos kap egy lapot, amelyen egy gyümölcs található. Ezeket a lapokat az asztalon egymás mellé teszik, majd a játék során a játékosoknak össze kell gyűjteniük a nekik kijelölt gyümölcsökből álló sorokat. Az első játékos, aki összegyűjti az összes gyümölcsöt egy sorban, megnyeri a játékot.

A Gyümi Géniusz kártyajáték szórakoztató és tanulságos is egyben. A játékosoknak nem csak a memóriájukat kell edzeniük, hanem a logikájukat is, hiszen a gyümölcsök összeállítása komoly feladat elé állítja őket. A játéknak pedig még sok más előnye is van: fejleszti az elemző és döntéshozó képességeket, a stratégiai gondolkodást, és segít a figyelem és koncentráció fejlesztésében.

A Gyümi Géniusz kártyajáték több díjat is nyert már, így biztosak lehetünk benne, hogy minőségi és kiváló játékélményt nyújt. Vásárolj te is Gyümi Géniusz kártyajátékot, és élvezd a mókás és elgondolkodtató gyümölcskavalkádot! A játék garantáltan szórakoztató lesz, és nem csak zseniknek ajánljuk!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
5999886467036
Cikkszám
62193

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Társasjáték függő vagyok! :) ))
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Érdekel a játék, és jókat hallottam róla!