TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



GRAVITY TRAP Játékkészlet

GRAVITY TRAP Játékkészlet

GRAVITY TRAP Játékkészlet

A gravitáció csapdájával kell megküzdenetek ebben a kétszemélyes játékban! Neked mennyire jó a logikád? Ugyanis arra szükséged lesz ebben a játékban! Mozgasd az űrhajód a bolygók között, majd küldd őket a fekete lyukba! De vigyázz! Ha rossz helyen állsz, könnyen alul maradhatsz a játékban! Stratégia és logika egyben! Tedd magad próbára!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 050 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gravity Trap játékkészlet kétszemélyes játék, amely kiválóan fejleszti a logikai és stratégiai képességeket. A játék során az űrhajódat kell mozgatnod a bolygók között, és fekete golyókat kell lökni a fekete lyukba, hogy ne essenek a bolygókra.

A játékot akár 5 éves kortól is ajánljuk, és két játékos számára tervezték. Ha szereted a logikai játékokat, és szeretnél kihívások elé állítani, akkor a Gravity Trap a tökéletes választás számodra.

A játékidő rövid és pörgős, így a játékosoknak nincs idejük unatkozni. A játék során a logikád és stratégiai készségeidre lesz szükség, hogy elkerüld a csapdákat, és legyőzd az ellenfeledet.

A játék számos díjat nyert, többek között az ASTRA Best Toys for Kids és a Creative Child Magazine díját is. Ez a játékkészlet garantáltan elnyeri majd a tetszésedet, és nagyszerű időtöltést nyújt mindenkinek, aki szeretne fejleszteni a logikáját és stratégiai képességeit.

Csatlakozz a játék rajongói táborához, és próbáld ki a Gravity Trap játékkészletet már ma! Tedd magad próbára, és bizonyítsd be, hogy a gravitáció csapdáját is legyőzheted!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067100016
Cikkszám
55163

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek