TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Szörnyszekrény társasjáték - Granna

5 (2 vélemény)
Szörnyszekrény társasjáték - Granna

Szörnyszekrény társasjáték - Granna

5 (2 vélemény)
Legyen részetek szuper élményekben a Szörnyszekrény (Varró Dani exkluzív versével) társasjátékkal! Este a világ megváltozik! Titokzatos árnyak jelennek meg a falon, szörnyek lapulhatnak az ágy alatt… játssz egyet és kergesd be őket a szekrénybe! A Szörnyszekrény egy kooperációs játék, az egymással való versengés helyett közösen kell legyőznötök a szörnyeket! A különféle szabályokkal a játék életkorhoz igazítható, kiváló választás a gyerkőcöknek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (93)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 000 Ft

Részletek

A Szörnyszekrény társasjáték egy izgalmas, kalandos játék, amelyben te és családod szörnyekkel küzdhettek meg. A játék célja, hogy a játékosok szörnyeket zárhassanak be a szekrénybe, és ezzel a világot megmenthessék a szörnyektől. A játékhoz szükséges a megfelelő emlékezőképesség és stratégiai döntéshozatal, így a játékmenet mindenki számára élvezetes és érdekes lesz.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és 6 éves kortól ajánlott. Az egy játékmenet kb. 15-20 percig tart, így akár több köröket is játszhattok egy estén. A játék tartalma egy szekrény, 20 szörnykártya, 10 játékos zseton, a Tripli 3 darabja és 2 szörnyhajhász zseton.

A Szörnyszekrény társasjáték már elnyerte a gyerekek és a szülők tetszését is szerte a világon. A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a memóriát és a problémamegoldó képességeket is. A játékosok kreativitását és stratégiai gondolkodását is fejleszti, így mindenki élvezni fogja a játékot.

Ha te is szeretnél egy izgalmas és érdekes játékot, ami a család minden tagjának örömet okoz, akkor a Szörnyszekrény társasjátéknak az lesz a helye a polcodon. Játssz egyet a családoddal, és éljétek át a szörnyekkel való küzdelmet! A Szörnyszekrény társasjáték most elérhető az áruházainkban, rendeld meg most és kezdődhet a játék!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221031775
Cikkszám
58474

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Még nem játszottunk vele, ajándék lesz a 2, 5 éves kisfiamnak. Ismerős családnál a 3 és 6 évesek nagyon szeretik.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ajándékba vettem 6 éves ovis kislánynak, aki már játszott ezzel a játékkal és nagyon tetszett neki.